VHMPO
Image default
Dienstverlening

Oris horloges; Zwitsers vakmanschap

Bent u op zoek naar een kwalitatief Zwitsers horloge met een mechanisch uurwerk? Denk dan eens aan een Swiss made Oris horloge. Swiss made staat garant voor Zwitsers vakmanschap. Alle horloges van Oris voldoen aan deze kwalificatie-eis. Tijdens het hele productieproces wordt de kwaliteit gecontroleerd volgens de hoogste normen. U krijgt dus gegarandeerd een pronkstuk in handen of om de pols dat een leven lang meegaat en waar u veel plezier van zult hebben. Het fraaie uiterlijk van de horloges zal u zeker aanspreken. Dit is een horloge waar u mee gezien mag worden.

Van de meeste horloges zijn er slechts één of hooguit een enkele tientallen gemaakt. In sommige gevallen zijn er enkele honderden gemaakt. Met de aankoop van dit horloge heeft u dus een bijzonder uniek product dat zijn geld alleen al daarom meer dan waard is. De kwalificaties van deze horloges zijn zeer hoog. Het is absoluut de moeite waard de verschillende modellen te bekijken op de website en de specificaties te lezen. U zult onder de indruk zjn van deze bijzondere horloges.

Collectie Oris horloges

De collectie van Oris bestaat uit verschillende soorten te weten duiken, luchtvaart, autosport en cultuur. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke uiterlijk. Met de duikhorloges van Oris kunt u veilig zwemmen en duiken. Bevind u zich regelmatig onder water? Dan is een Oris horloge een aanrader.

Het luchtvaarthorloge is voorzien van een hoogtemeter met meterschaal of voetschaal. Sommige modellen hebben lichtgevende cijfers zodat u ook in het donker de tijd prima af kunt lezen. Het is zeker de moeite waard deze horloges te bekijken op de website als u regelmatig in de cockpit van een vliegtuig zit. Uiteraard is dit geen noodzaak; dit horloge kunt u ook prima dragen als u geen vliegbrevet heeft.

Welk horloge van Oris u ook kiest. U heeft een zeer uniek horloge in handen wat niet aan uw horlogecollectie mag ontbreken. De waarde van deze bijzondere horloges blijft uiteraard hoog.