VHMPO
Image default
Dienstverlening

Kewodak: dé specialist in dakgarantie en dakspecialist in Nederland

Welkom bij Kewodak, het dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van dakgarantie. Met onze 30 jaar ervaring zijn wij erkend als dakspecialist en bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Of het nu gaat om nieuwbouw of het renoveren van daken, wij staan klaar voor zowel particulieren als vastgoedbeheerders. Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar wij werken door heel Nederland. Als kers op de taart zijn wij aangesloten bij Vebidak en hebben wij het Dakmerk Waarborgfonds, het KOMO-procescertificaat en het VCA**-certificaat. Bij Kewodak ontvangt u niet alleen deskundig advies, maar ook een totaaloplossing voor uw dak, heldere contracten en flexibele oplossingen. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare en kundige dakdekkers voor een professionele en prettige samenwerking.

Wat zijn de voordelen van groene daken in Rotterdam? Hoe lang is dakdekkersbedrijf Kewodak al actief?

De voordelen van groene daken in Rotterdam zijn divers. Ten eerste zorgen groene daken ervoor dat regenwater wordt opgenomen en vertraagd wordt afgevoerd, waardoor het rioleringssysteem minder snel overbelast raakt tijdens hevige regenbuien. Daarnaast vangen groene daken stofdeeltjes op uit de atmosfeer, waardoor de luchtverontreiniging wordt verminderd. Bovendien zorgen groene daken voor extra warmte-isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten voor airconditioning. De gemeente Rotterdam stimuleert het aanleggen van groene daken door inwoners, wat heeft geleid tot 185.000 m2 aan groene daken in de stad.

Dakdekker Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Kewodak is al meer dan 30 jaar actief in de regio Rotterdam. We bieden diensten aan op het gebied van reparatie, onderhoud en vervanging van platte daken. Je kunt dus stoppen met zoeken naar een betrouwbare dakdekker in Rotterdam, met Kewodak heb je deze zeker weten gevonden!

Betrouwbare, kundige en fijne dakdekkers

Als het gaat om het vinden van betrouwbare, kundige en fijne dakdekkers, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionals staat klaar om al jouw dakbehoeften te vervullen. Of het nu gaat om een ​​kleine reparatie, het plaatsen van een nieuw dak of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, wij zorgen ervoor dat het werk met de hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zijn bekwaam in hun vak. Ze werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Bovendien streven we ernaar om een ​​fijne ervaring te bieden, waarbij we luisteren naar jouw wensen en zorgen. Vertrouw op onze dakdekkers voor een professionele en prettige samenwerking.

https://www.kewodak.nl/