VHMPO
Image default
Dienstverlening

Uw woning verbouwen? Huur een bouwcontainer!

De afgelopen tijd zijn we veel meer thuis geweest en dit is te zien in het aantal grote en kleine verbouwingen dat wordt uitgevoerd. Wordt het ook bij u tijd om één of meerdere kamers in huis aan te pakken? Dan weet u vast wat er gaat komen: enorm veel afval. Dit afval is veel te veel om in de standaard rolcontainer kwijt te kunnen en daarom is het goed om u te oriënteren op de mogelijkheden van een bouwcontainer huren. Bij een goede en betrouwbare verhuurder betaalt u hier nooit teveel voor. Bovendien neemt hij veel zaken van u over, zoals het brengen en halen van de afvalbak en natuurlijk de afvoer van uw puin.

 

Snel en eenvoudig van uw puin af

Het grote voordeel van een bouwcontainer huren is dat u in één klap af bent van al uw afval. Van oude muurdelen, schrootjes en gipsplaten tot kapot meubilair en versleten vloerbedekking. U hoeft het alleen maar in de container te werpen en een afspraak te maken voor het ophalen. Dit bespaart u veel ritjes naar het lokale afvalstation en natuurlijk ook veel pijn en moeite. Voor kleine klussen heeft u vaak al genoeg aan een container van 3 m2 of 6 m2.. Gaat u grondig verbouwen? Kies dan liever voor een open of gesloten afvalbak van 10 m2 of 15 m2. Weet u niet precies welk formaat puinbak het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Vraag uw lokale verhuurder dan zeker even om advies.

 

Eenvoudig online regelen

Alles wat er komt kijken bij het huren van een bouwcontainer kunt u heel eenvoudig zelf regelen. Via de website van uw regionale verhuurder kunt u binnen een paar klikken de gewenste bak of bakken huren. Selecteer hiervoor simpelweg de uitvoering (bijvoorbeeld een grofvuilcontainer, container voor bouw- en sloopafval, schoon puin container, groencontainer of big bag), het formaat en de gewenste leverdatum. Is uw bak vol? Dan maakt u online gewoon een afspraak voor het ophalen van uw vuil. U kunt ook de volle container inwisselen voor een lege. Zo kunt u probleemloos doorgaan met de verbouwing of renovatie van uw huis of tuin.

 

Informatie en prijzen

Twijfelt u over het juiste formaat bouwcontainer of wilt u meer weten over de prijzen? Vraag uw plaatselijke verhuurder dan gerust om meer informatie. Het contactformulier op zijn website maakt het aanvragen hiervan wel heel gemakkelijk. Bovendien ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat. Aan de hand hiervan kunt u direct uw bestelling plaatsen. In de meeste gevallen kan de gewenste afvalcontainer al de volgende dag bij u worden afgeleverd.