VHMPO
Image default
Dienstverlening

Laat Je Bezorgdheid Los

Jezelf bevrijden van de ongewenste optredens van paniek aanvallen zou een fantastische opluchting zijn, en het zou duidelijk een grote verbetering zijn in je algemene gezondheid. Experten suggereren dat, wanneer je de paniek op afstand wilt houden, je effectieve technieken kunt uitproberen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek dat bewezen heeft om deze kwaal te genezen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn deze strategieën niet alleen beperkt tot orale geneesmiddel of bezoeken aan je psycholoog: er zijn vele andere manieren waarop je je probleem kunt tackelen.

De paniek op afstand houden is een relatief simpele actie wanneer je bewust bent van de oorzaken van je zorgen. Je weet dat zelfs de kleinste verandering in je omgeving je brein kan stimuleren en een reactie kan veroorzaken, die op zijn beurt de oorzaak is dat je systeem niet goed werkt. Door dit te weten kun je de mogelijke methode ter preventie genereren en jezelf laten inzien dat je het makkelijker aankan dan dat je dacht.

Voordat je de conclusie trekt dat er geen enkele manier is waarop je ooit vrij zou kunnen zijn van angst aanvallen, moet je weten dat de hersens van het menselijk lichaam slechts zoveel kan waarnemen, en door te veranderen hoe het herinneringen van ervaringen opslaat kun je de paniek op afstand houden.

Er zijn verschillende handleidingen die je kunt volgen zodat je brein beter functioneert en zodat je een geestestoestand creëert die angst aanvallen kan voorkomen. Onthoud dat, in tegenstelling tot ziektes die door virussen veroorzaakt worden, paniekstoornissen slechts creaties van het brein zijn, die permanent verwijderd kunnen worden wanneer je de juiste middelen hebt.

Weet je hoe psychologen zeggen dat ervaringen in het verleden bepaalde reacties in mensen naar boven brengen? Een kind dat van zijn fiets is gevallen in zijn kindheid wil misschien nooit meer fietsen, of een vrouw wiens hart gebroken was door een ex-vriend die muzikant was, wil misschien nooit meer een relatie met muzikanten. Dit soort “trauma” dat we van dagelijkse ervaringen krijgen voegt toe aan ons zijn, en de informatie wordt ook opgeslagen in ons brein.

Dit wetende, is het nu mogelijk om je bezorgdheid los te laten en paniek aanvallen te voorkomen door deze herinneringen te overwinnen (vrijwillig of anders). Nu kun je een leven met minder zorgen leiden en van elke dag genieten.

Persoonlijk advies van psycholoog in Gouda

Voor meer info : bron van dit artikel