VHMPO
Image default
Dienstverlening

Kosten Incassobureau

Laatst was ik het zat en besloot ik incassobureau Incassoadvocaten inschakelen. Ik heb een incassobureau nodig omdat een klant van mij een hoge rekening maar niet betaalde. Ik ben een leverancier van schoenen, en een detaillist had een grote lading aan schoenen bij mij ingekocht. Op de juiste datum leverde ik de bestelling op het afgesproken adres. Daar aangekomen, kwam ik binnen in een zaak, maar het er uitgestorven uitzag. Toch overhandigde ik de bestelling en factuur. Hij vertelde mij dat hij de factuur zo snel mogelijk als hij kon zou betalen.

Waarom Incassobureau inschakelen?

Ik schakel een incassobureau in omdat dit voorval inmiddels al 4 maanden geleden is voorgevallen en hij mij al meermaals verteld heeft het zo snel mogelijk te gaan betalen. Echter doet hij het steeds maar niet. Ik zal eerlijk zeggen, ik twijfelde al langer om een incassobureau in te schakelen, want ik ziet niet te wachten op heel veel kosten. Tot dat ik op Incassoadvocaten stuitte. Na het grondig bekijken van de website besloot ik ze maar eens op te bellen, ik zat namelijk nog wel met veel vragen.

Incassoadvocaten nodigde mij uit voor een gesprek, om even te praten over wat er allemaal gebeurt was, en waar zij mij eventueel mee van dienst konden zijn. Ik legde het verhaal uit, dat ik opzoek was naar een incassobureau, omdat ik zit met een detaillist die maar niet wilt of kan betalen, maar dat ik toch graag het geld zou willen hebben voor de geleverde bestelling.

Ze legde mij uit, dat zij mij heel goed konden helpen. Het stelde me gerust met het feit dat het mij niets zal gaan kosten want Incassoadvocaten verhaald de incassokosten op mijn niet betalende klant.

Ben jij ook opzoek naar een Incassobureau, waarbij je geen kosten hebt. Dan is Incasso Advocaten zeker een aanraden voor u!

 

Voor meer info : bron van dit artikel