VHMPO
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Laatst ging ik op de website van Noot.nl een touringcar huren. Ik zit namelijk in de organisatie van het jaarlijkse schoolreisje. En mijn taak is onder andere het regelen van een touringcar. Maar omdat dit mijn eerste keer is, heb ik geen idee waar ik dat moet doen. En het touringcarbedrijf wat voorgaande jaren werd ingehuurd, is er helaas niet meer. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op Noot.nl ben gekomen, of dat hun bus ons beviel en natuurlijk hoe het dagje uit was.

Touringcarbedrijf zoeken voor touringcar huren

Zoals ik al zei ben ik op het internet gaan zoeken en voerde ik touringcar huren bij Google in. Al gauw kwam ik vele websites tegen waar ik zo’n bus kon huren. Zo ook die van Noot Personenvervoer. Daar las ik op de website dat zij voor vele verschillende evenementen hun touringcars huren met chauffeur. Zo ook voor schoolreisjes. Met daarbij ook allerlei leuke ideeën voor waar de reis naartoe kan gaan. Ook vinden zij het heel belangrijk dat de chauffeur weet hoe hij met de doelgroep om moet gaan. In dit geval kinderen van vijf tot en met twaalf jaar. Die zijn natuurlijk heel anders dan wanneer iemand van een vereniging voor bejaarden een touringcar huurt. Ook zag ik een mogelijkheid waarbij Noot het gehele schoolreisje regelt. Dus inclusief het entree en eventueel wat te eten en drinken etc. Perfect! Ik heb hier dan ook met een collega over overlegd, die beslist waar wij naartoe gaan. En hij raakte hier ook direct enthousiast over!

Noot

Wij hebben dan ook contact opgenomen met Noot Personenvervoer. En zij reageerden direct enthousiast toen wij aangaven dat we op zoek zijn naar een touringcar voor een schoolreisje. En dat we daarnaast geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om het gehele reisje te laten regelen door Noot.

Uiteindelijk was het een hele leuke dag en kunnen wij voor het touringcar huren Noot zeker aanraden!

Voor meer info : bron van dit artikel