VHMPO
Image default
Dienstverlening

Goedkope trouwkaarten bestellen

Laatst ging ik goedkope trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker. Zij verkopen goedkope trouwkaarten van grote en bekende merken. Verder ga ik je in dit blogje uitleggen hoe ik hen heb gevonden en voor welke trouwkaarten ik en mijn vriendin hebben gekozen voor onze bruiloft. Weet jij misschien nog andere goede drukkerijen? Dan hoor ik dat graag in een reactie.

Googelen op trouwkaarten bestellen

Om een goede drukkerij te vinden voor mijn trouwkaarten, moest ik natuurlijk eerst Googelen op trouwkaarten bestellen. Na veel websites te hebben bezocht kwam ik er niet echt uit. Veel informatie had ik weinig aan of ik vond de prijzen te hoog. Toen kwam ik op de website van De Familiedrukker. Zij bieden trouwkaarten aan van topmerken tegen relatief lage prijzen ten opzichte van de concurrenten die zij hebben met het verkopen van diverse soorten kaarten. Ze hebben merken zoals Buromac, Family Cards etc. Vrij goede kaarten dus en dat voor een mooie prijs!

Ik heb contact gezocht met het bedrijf en allereerst werden wij heel beleefd gefeliciteerd door De Familiedrukker. We wisten nog niet echt welke kaarten we wilden dus hebben we met degene die we spraken aan de telefoon, overlegd over welke kaart het mooist is. Vervolgens hebben we besloten wat er in de kaarten komt te staan, want er moet natuurlijk wel een mooie tekst in komen te staan anders heb je er alsnog vrij weinig aan zeg ik maar zo.

Resultaat

Het resultaat is ons zeer goed bevallen. De kaarten waren prachtig en de tekst was er met een geweldig mooi lettertype ingezet. We kregen ook een proefkaartje om te kijken of we het wel echt een mooi kaartje vonden, is toch weer een stukje goede service wat ook niet elk bedrijf doet. Door de mooie kaarten kregen we nog meer zin in onze trouwdag!

Heb jij nou ook trouwkaarten nodig? Dan raad ik jou De Familiedrukker aan!

Voor meer info : bron van dit artikel