VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Bij Thuisborg.nl, klik hier voor de website, hebben wij het huis verkopen en terughuren laten regelen. En dat kunnen wij aan iedereen die ook verzilverd wilt gaan wonen van harte aanbevelen! Maar wellicht weet je nog niet wat dat huis verkopen en terughuren eigenlijk is?! Geen probleem! Wij leggen dat graag uit. En natuurlijk ook hoe alles in zijn werk gaat.

Huis verkopen en terughuren

Op het internet lazen wij iets over het huis verkopen en terughuren. Daar werden de voordelen en nadelen van genoemd, van het verzilverd wonen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je de prijs van jouw woning ontvangt van een investeerder. En dat je vervolgens nog flink wat jaren in diezelfde woning kunt blijven wonen omdat je het direct terug gaat huren. En dan is het met name bij ouderen populair. Omdat zij bijvoorbeeld nog maar een of een paar laatste wensen hebben. Bijvoorbeeld nog een keer op vakantie gaan of geld schenken aan kinderen of kleinkinderen. Maar wanneer je dat geld niet direct kunt uitgeven omdat het grootste deel namelijk bijvoorbeeld in het huis zit, dan heb je een probleem. Maar nu dus niet meer! Want door middel van Thuisborg kun je je huis verkopen en terughuren. En het bedrijf Thuisborg werd ons van harte aanbevolen om zoiets te regelen.

Ons huis is verkocht!

Wij hebben dan ook direct een afspraak met Thuisborg ingepland. En een paar werkdagen later kwamen zij al bij ons langs. Want op de website zagen we dat niet ieder huis in aanmerking komt voor het verzilverd wonen. Want de investeerders, of Thuisborg zelf, moeten er wel kansen in zien natuurlijk! Uiteraard hartstikke begrijpelijk.

Gelukkig viel ons huis daarbinnen en hebben ze het hartstikke snel verkocht.

Wij kunnen Thuisborg voor iedereen dan ook van harte aanbevelen als je je huis wilt verkopen en terughuren.

Voor meer info : bron van dit artikel