VHMPO
Image default
Gezondheid

Wilt u meer weten over incontinentie materiaal?

Laat incontinentie u niet beperken

Steeds meer oudere mensen lijden aan urineverlies. Dit gebeurt spontaan, waardoor er geen rekening mee valt te houden. Incontinentie is een groot probleem onder ouderen. De oorzaak van incontinentie valt wellicht niet zo makkelijk op te lossen, de problemen die ermee gepaard gaan echter wel. Zeker met Drymed, een firma die fantastische producten levert op dit gebied. Dus hebt u last van incontinentie en wilt u dat dit u niet langer beperkt in uw vrijheid? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. U kunt in dat geval even contact met ons opnemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord. Dat staat vast.

Wilt u meer weten over incontinentie materiaal?

Voor personen die aan incontinentie lijden, kan het leven soms knap lastig zijn. U wilt altijd in de buurt zijn van een toilet, maar zelfs dan is het soms al te laat. Hebt u wel eens gedacht aan het aanschaffen van een middel hiertegen? Bij ons vindt u alles wat u zoekt. Wij denken altijd graag met u mee als het gaat om incontinentie. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook blij maken met een onzichtbaar broekje dat u draagt, om al het vocht te absorberen. Op die manier kunt u gewoon weer gaan en staan waar u wilt, zonder dat u zich hoeft te schamen.

Bestel bij Drymed

U bent bij ons aan het goede adres als u gaat voor:

  • een kostenbesparende oplossing tegen incontinentie; de broekjes zijn uitwasbaar en daardoor lang te gebruiken
  • een kwalitatief hoogstaand product, waardoor u beter in uw vel komt te zitten en zich vrijer voelt
  • een incontinentiebroekje dat naadloos op u aansluit en van ademende stof is gemaakt, zodat u geen last hebt van huidirritaties.

 

Vraag snel meer informatie aan.

Voor meer info : bron van dit artikel