VHMPO
Image default
Gezondheid

Betaalbare trapliften

Trapliften in huis

Lange tijd heb ik getwijfeld of ik op mijn leeftijd al aan trapliften zou moeten beginnen. Ik voelde me nog veel te jong voor zoiets, maar ik moest ook toegeven dat het zo niet langer meer ging. Ik had veel pijn en de trap oplopen ging erg moeilijk. Verhuizen naar een aangepaste woning wilde ik niet. En dus kwam het idee van trapliften in huis nemen bij me op. Ik had daar al eens iets van gezien op tv, in reclames en toen leek het me vooral voor oude mensen. Op mijn leeftijd wil je daar eigenlijk nog niet aan beginnen, maar ik besefte me ineens dat ik geen keus had. Koppig zijn en niet toegeven zou betekenen dat ik mijn gewrichten onherstelbare schade toe zou kunnen brengen. En dus ging ik op internet op zoek naar informatie over trapliften. Zo kwam ik al snel terecht op de website Triwatrapliften.nl.

Betaalbare trapliften

Mijn grootste zorg was of trapliften voor mij wel betaalbaar waren. Het bleek inderdaad een flinke smak geld te zijn, maar de website waar ik mij op bevond bleek een geweldige oplossing te hebben. Zij boden naast de standaard modellen namelijk ook tweedehands trapliften aan, die net zo goed waren maar wel een stuk goedkoper waren. Een mooie manier voor mij om dit toch te bestellen, zonder er al te veel geld kwijt aan te hoeven zijn. Ik besloot contact met ze op te nemen, omdat het aanbod in gebruikte exemplaren nogal kon verschillen.

Goede service

Niet alleen werd mij het actuele aanbod getoond, ook werden al mijn vragen beantwoord. Men was erg vriendelijk en ik voelde me als klant serieus genomen. Dat is wel eens anders geweest bij andere bedrijven. De service was geweldig en momenteel geniet ik met volle teugen van mijn “nieuwe oude” trapliften!

Voor meer info : bron van dit artikel