VHMPO
Image default
Gezondheid

Weg met uw gezondheidsklachten

Acupunctuur in Delft is de oplossing om op een natuurlijke manier van uw gezondheidsklachten af te komen. U heeft al langer last van bepaalde pijnklachten en slikt hier zelfs zware recepten voor, zonder is het echt niet uit te houden? Wij van acupunctuur Delft hebben verschillende behandelingen zodat u ook weer zonder recept kunt. Wij kijken naar uw klachten en wat wij voor u kunnen betekenen. Soms is er maar één behandeling nodig, er kunnen echter voor een goed resultaat ook meerdere behandelingen nodig zijn. U bent nog een beetje huiverig voor deze alternatieve methode? Lees rustig verder en misschien is het echt wat voor u.

Acupunctuur

Acupunctuur is een techniek afkomstig uit China en is steeds meer in opkomst in Nederland. Door dunne naalden op precieze punten te plaatsen wordt de aandoening of  klacht behandeld. Door de naalden op de juiste punten te plaatsen wordt de energie terug hersteld of weer in werking gebracht tot de gezonde balans in het lichaam weer aanwezig is. Wanneer de naald geplaatst wordt voelt u een klein prikje. Wanneer de naald eenmaal geplaatst is, voelt u deze niet meer. Acupunctuur wordt door steeds meer artsen en ziekenhuizen geadviseerd, hierdoor is een vergoeding van het ziekenfonds ook mogelijk. Een verwijsbrief is niet verplicht.

Experts

Bij acupunctuur Delft werken wij met alleen experten op het gebied van acupunctuur. Onze medewerkers hebben allemaal hun opleiding in China gevolgd en hebben regelmatig een extra cursus zodat de kennis up tot date blijft. Hierdoor is ons aanbod op het hoogste niveau wat er in onze branche te bieden valt. Onze behandelingen vinden in speciale rustgevende ruimtes plaats, hierdoor zult u zich gelijk op uw gemak voelen. Naast acupunctuur bieden wij ook rustgevende baden aan, dit kan ten aller tijde na uw behandeling plaats vinden. Deze baden zorgen voor extra ontspanning. Voor een afspraak bereikt u ons telefonisch of per mail.