VHMPO
Image default
Bedrijven

proclear compatibles

De Proclear familie biedt mogelijkheden voor elk type optische correctie, inclusief van diegenen die bolvormig, vroege presbyopie, multifocale en een astigmatische, oftewel cilindercorrectie nodig hebben. Proclear biedt het breedste bereik van een eenmalige of maandelijkse torische lens, verkrijgbaar met een cilinder tot -5,75.
Voor dragers van astigmatische lenzen die een hoge cilinder nodig hebben, wordt de Toric XR lens echt noodzakelijk!

Daglenzen voor eenmalig gebruik zijn ideaal voor dragers met een actieve levensstijl. Elke dag een vers paar lenzen is net zo handig en men hoeft zich niet te bekommeren om schoonmaak of onderhoud. Daglenzen dragen ook bij aan een betere gezondheid wanneer eiwitten en allergenen geen tijd hebben om zich te ontwikkelen op uw contactlenzen.

Proclear Compatibles zorgen voor een uitstekende balans tussen de afstandvisie en een uitzonderlijk comfort.
Voor degenen die in de vroeg stadium van presbyopie verkeren, biedt Proclear EP een betere visie op elke afstand zonder leesbril. Proclear EP is speciaal ontworpen voor mensen die problemen beginnen te krijgen met het lezen van de kleine letters en het slecht zien van voorwerpen van dichtbij. Dit zijn de eerste tekenen van presbyopie, een natuurlijk verouderingsproces van het oog.

Voor meer info : bron van dit artikel