VHMPO
Image default
Muziek

Een cd persen bij decdperserij.nl

Ik wil een cd persen

Als manager van een goede band ben ik al een poosje op zoek naar een bedrijf dat goedkoop een cd persen kan. Ik heb er geen zin in om te veel geld neer te tellen voor deze dienst, dus daarom zoek ik naar een firma die dit voor weinig geld kan doen. Omdat het bandje dat ik manage op het punt van doorbreken staat, wil ik natuurlijk wel dat de kwaliteit goed is. Ik wil dus een kwalitatief hoogstaande cd persen. Dat staat vast. Daarom besloot ik maar eens te gaan zoeken op internet.

Een cd persen bij decdperserij.nl

Ik kwam toen op de website van decdperserij.nl en daar zag ik een heel aantrekkelijk aanbod. Ik stond echt te kijken van de lage prijzen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden. Ik had verwacht dat ik een flinke duit in het zakje moest doen als ik een hoogwaardige cd persen wilde. Maar niets bleek minder waar. Bij deze firma kon het allemaal precies zoals ik het wilde hebben. Ik maak dat niet vaak meer mee, dat de klant ergens koning is. Gelukkig  was dit bij dit bedrijf wel het geval. Ik liet daar dus mijn cd persen. Dit kon al voor een oplage vanaf 500 stuks. Het bandje waarvoor ik werk is nog niet zo groot, dus ik wil geen grote aantallen in één keer bestellen.

Ik ben erg tevreden

Ik ben zeer te spreken over deze site. Ik zou iedereen die een cd persen wil dan ook aanraden om hierheen te gaan. De redenen daarvoor zijn:

  • een supersnelle levering van de cd’s
  • een klantvriendelijke service; medewerkers nemen echt de tijd voor vragen van klanten
  • een goede prijs-kwaliteitverhouding

Al met al ben ik heel blij dat ik door hen de cd persen liet.

Voor meer info : bron van dit artikel