VHMPO
Image default
Zakelijk

Van der Valk hotel Amsterdam Zuid

Een overnachting in een hotel is de perfecte mogelijkheid om even tot rust te komen en te genieten van de vrije tijd die iedereen wel eens goed kan gebruiken. Daarnaast kunt u een relaxte overnachting goed combineren met bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt. Overal kunt u wel terecht om te komen overnachten, in het binnen- en/of buitenland. Mensen gaan voor verschillende redenen overnachten, de ene overnacht een paar dagen voor een heerlijke vakantie samen met de hele familie en de ander weer voor zakelijke redenen.

Ideale locatie

Hotel Van der Valk Amsterdam Amstel is gevestigd in de hoofdstad van ons land. Het hotel heeft een prachtige locatie en er is voor iedereen wel wat te beleven. Zo kunt u samen met de kinderen dieren spotten in dierentuin Artis of genieten van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Het metrostation bevindt zich naast de deur en u bent binnen 15 minuten met de metro in het centrum. Wilt u een evenement bezoeken in de Rai of in de Johan Cruyff Arena? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is hier erg dichtbij gevestigd, zodat u na een evenement lekker kan uitrusten in een hotelkamer met een prachtig uitzicht.

Ook voor zakelijke gasten

U kunt ook voor een ander doel naar Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel gaan, namelijk voor zakelijke redenen. Zoekt u een vergaderruimte of een meeting room in Amsterdam? Het hotel beschikt over 11 verschillende zalen met de allernieuwste apparatuur, die aan al uw wensen voldoen. Het salesteam van het hotel is zeer professioneel en ervaren. Zij zorgen ervoor dat u met een glimlach weer vertrekt. Combineer uw meeting met een lunch, een à la carte diner of blijf overnachten in een Businesskamer of een Suite.

Wilt u meer informatie over Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan een kijkje op de website vandervalkamsterdam .com.

Voor meer info : bron van dit artikel