VHMPO
Image default
Zakelijk

Hoogwaarde koksbuizen voor topchefs bij Workwear24

Kokskleding voor de professional

Als kok sta je onder grote druk en wil je iedere dag weer op de best mogelijke manier presteren. Iedere keer weer je gasten verrassen met fantastische gerechten. Als (chef)kok heb je natuurlijk meerdere soorten bedrijfskleding waaraan je moet denken. Elk kledingstuk heeft ook een nuttige functie of eigenschap. Goede kokskleding is zeker geen luxe als je staat te koken bij hoge temperaturen, vuur en andere opspattende vloeistoffen. We lichten een aantal kledingstukken toe.

Uitstekende koksbuizen kopen voor heren en dames

Een bekende uitspraak is “de belangrijkste kledingstukken in de horeca keuken zijn koksjassen”.

Dat is niet voor niets, want de koksbuis moet de kok goed beschermen tegen de hitte van de kachel of fornuis en het opspatten van hete vloeistoffen. Het is dus zeker geen overbodige luxe dat een koksjas van hoge kwaliteit is. Gelukkig zijn de koksbuizen bij Workwear24 voor heren en dames standaard voorzien van een dubbele rij knopen (double-breasted) waardoor 2 lappen stof over elkaar heen vallen voor een optimale bescherming en veiligheid. De kwaliteit laat ook niets te wensen over dankzij het gebruik van soepele, hoogwaardige, sterke stoffen voor zowel onze dames als heren modellen. U merkt het direct wanneer u onze koskbuis in handen heeft. Vanaf €45,- hanteren wij bovendien GEEN verzendkosten Nederland. Maak een koksjas persoonlijk en laat deze bedrukken of bordureren met uw eigen logo

Functionele koksbroeken voor dames en heren

Koksbroeken zijn te herkennen aan een geruit patroon en dan vaak in de kleuren grijs en zwart. Het ruitpatroon is overigens niet zomaar gekozen, het heeft een functie. In de keuken is het onvermijdbaar dat er geknoeid wordt. Een ruitpatroon helpt kleine vlekjes zo veel mogelijk te verbergen. De koks broeken van Workwear24 zijn leverbaar in diverse modellen waarbij u kunt kiezen uit traditionele 100% katoenen broeken en broeken die gemaakt zijn van andere materialen zoals polyester/katoen en zelfs elastomultister. Deze laatste variant zijn iets prijziger doordat deze broeken gemaakt zijn van stretch materiaal en dus comfortabeler zitten. Iedere broek van workwear24 is een must voor de professionele chef kok! Koksbroek kopen met eigen bedrukking? Bij Workwear24 geen enkel probleem!

Kleding die uw koel houdt tijdens het werk

Het is geen geheim dat het soms heel warm kan worden in de keuken. Helemaal in de zomer, wanneer buiten het kwik ook nog eens stijgt, kunt u zich vast inbeelden dat het geen pretje is om in de keuken te staan. Goede werkkleding én onderkleding die uw koel houdt is dus zeker geen overbodige luxe. Kokskleding van Workwear24 zorgt voor een verkoelend effect dankzij het gebruik van katoen, slimme ventilatiegaten en een hoge mate van zuurstofdoorlaatbaarheid. Professionals kiezen daarom altijd voor de bedrijfskleding van Workwear24!

Voor meer info : bron van dit artikel