VHMPO
Image default
Vervoer en transport

Zakelijk verhuizen doe je zo

Een zakelijke verhuizing betekent dat u uw bedrijf ergens anders voorzet om een
grotere omzet te boeken. We vertellen u daarom over het verhuisproces dat verschillende voordelen kent om u te ondersteunen.

Elke aanvraag wordt uitgevoerd

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is de ideale organisatie om bij aan te kloppen, omdat ze iedere vraag kunnen oppakken, denk hierbij aan een gehele kantoorverhuizing, een veilingtransport en het verplaatsten van archieven. Kortom: de specialisten hebben zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Hierdoor voeren ze elk verzoek meteen uit.

Zorgeloos verhuizen

We begrijpen dat een zakelijke verhuizing zorgen bij u oproept, want u inventaris is niet om u heen en u bent het overzicht even kwijt. Hierom handelen we altijd op een professionele manier door onder andere de juiste materialen te gebruiken. Daarnaast beschikken we over meerdere verhuiswagens waarmee u gehele inboedel in een dag wordt overgebracht naar de nieuwe bestemming. Hiervoor schrijven we een plan uit zodat u de focus blijft houden op uw bedrijfsvoering terwijl we bouwen aan een volgend hoofdstuk in uw bestaan als ondernemer.

Flexibele werkmomenten

Onze medewerkers zijn zowel door de week als in het weekend beschikbaar. Daardoor hoeft u bijvoorbeeld niet een paar dagen uw zaak te sluiten. Daarentegen ondernemen we actie op de dag waarop uw organisatie gesloten is. Hiermee ondervinden uw klanten geen last van een tijdelijke sluiting, wachtrijen of een gesloten klantenservice.

Verder regelen we ieder item om een succesvol af te ronden. Dat betekent dat we voldoende hulpmiddelen meenemen om het verhuismoment binnen de afgesproken tijd te voltooien.

Begindatum noteren

Wilt u tot slot graag starten met een zakelijke verhuizing? We prikken snel een begindatum als u een offerte aanvraagt. En na uw offerteverzoek bekijken we wat uw wensen zijn en wat we daartegenover zetten aan dienstverlening. Dit zijn altijd scherpe prijzen zonder dat het ten kostte gaat van de kwaliteit.

Daarbij gaan we in gesprek met elkaar om een takenlijst te creëren waar iedereen achterstaat. Hiermee lopen we handelingen stapsgewijs na waardoor u na het uitpakken van uw laatste doos de werkzaamheden weer oppakt en vooruit droomt om toekomstige klanten te bereiken.
Kort gezegd: wacht niet langer, omdat we u perfect begeleiden en met uiteenlopende zaken samenwerkten om ervaring op te doen. Daardoor is geen enkele aanmelding onbekend voor ons. Op onze website treft u een eenvoudige methode om een offerte te ontvangen.

Dus bezoek de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor een gestructureerde overgang samen te stellen.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/bedrijfsverhuizing/