VHMPO
Image default
Hobby en vrije tijd

Rook de waterpijp op een gezellig avond

Het is vaak lastig om nee te zeggen tegen je vrienden. Vooral als ze iets gezelligs gaan doen zoals de waterpijp roken. Vaak gaat het roken van de waterpijp gepaard met een gezellig avond. Soms doe je het om gewoon lekker te ontspannen de hele avond, maar je kan het ook doen voor dat je met z’n alle uit gaat. Het gaan in zulke gevallen dan ook vaak gepaard met een lekker ijs koud drankje zoals een biertje of een lekker mix drankje.

Als je nog nooit de waterpijp gerookt hebt denk je vast dat het heel ongezond is. Dit is waar, maar daarin tegen doe je het niet vaak genoeg om het echt heel ongezond te maken. Een waterpijp rook je echt maar één keer per week als je het vaak doet. De meeste mensen zullen het waarschijnlijk echt maar één keer per maand doen. De drempel is daarbij ook veel lager. Een sigaret is zo gepakt, maar om de waterpijp te roken moet je hem echt helemaal in elkaar zetten en hier ben je al gauw 10 minuten tot een half uur mee bezig. Dit is afhankelijk van in hoeverre je al wat voorbereidingen gedaan hebt.

Maar weer even terug naar de gezelligheid. shisha roken is heel gezellig en er zijn heel veel soorten mogelijkheden om de waterpijp te roken. Als eerst zijn er verschillende shisha smaken. Als je nog niet zo’n ervaren waterpijp roker bent zal ik als eerst beginnen met een algemene fruitsmaak. Voor de doorgewinterde roker is er veel meer verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld appelgebak smaak. Je moet er echt van houden maar bijzonder is het zeker. Als je begint met een algemene smaak dan kan je vanaf hier je smaak en ervaringen uitbreiden. 

Mocht je nou nog nooit de waterpijp gerookt hebben dan raad ik het aan. Het is leuk en lekker.

Voor meer info : bron van dit artikel