VHMPO
Image default
Woningen

Verschillende soorten LED verlichting op een rij

Je hebt wel 16 verschillende soorten LED lichten dat je kunt halen. Elke andere verlichting heeft een ander soort model en kan ook wel een ander soort kleur aannemen. Alles kan ook op een andere plaats geplaatst worden. Wat heb je dan voor verschillende LED lichten? Je hebt downlights, breedstralers, spots, inbouwspots, wandlampen, plafondlampen, led verlichting, tl buizen, rail verlichting, kerst verlichting, buitenverlichting, kleuren, slimme verlichting, lampenvoeten, hanglampen en home beveiliging. Per categorie heb je ook weer allemaal verschillende categorieën. Je hebt nog vierkante, ronde inbouw en opbouw downlights waar jij nog uit kunt kiezen. 

Verschillende categorieën

Je hebt verschillende soorten breedstralers. Je hebt een zonder en een met een sensor. Waarom kun je uit zoveel soorten en maten kiezen? Je kunt uit zoveel dingen kiezen om de perfecte kamer of huis met het perfecte licht te maken. Je hebt dus uit de honderden verschillende lichten vast wel een licht dat jij mooi vind. Je kunt de meeste nog zelf veranderen van kleur. Je kunt de kamer dan dus ook van sfeer en kleur veranderen met maar 1 knop. Het is heel gemakkelijk om het te snappen en je hoeft eigenlijk de handleiding niet eens te lezen. Steeds meer mensen willen LED lights, omdat het goedkoop is en er mooi uitziet. Je kunt ze overal aan plakken en het blijft ook goed plakken. Wanneer je het van de muur of van je bureau afhaalt laat het geen spoor achter. 

Maten LED lichten

Je hebt allemaal verschillende maten. Je kunt grote spots halen maar ook kleine vierkante en van andere kleuren. De meeste werken ook op wifi. Je kunt het dan gemakkelijk aansluiten of je telefoon en zo kun je het ook van kleur veranderen. Je kunt het ook van patroon veranderen als je eentje hebt gekozen waar dat wel kan.