VHMPO
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl biedt een afwisselend assortiment led-producten aan.

Van spots tot panelen en inbouw armaturen. Ze worden stuk voor stuk beschreven op de website. Bij ledonline.nl ben je in ieder geval zeker van de hoogste kwaliteit, de eerlijkste prijs, helder advies, ruime garantie en betrouwbare service van A tot Z.

Naast led plafondlampen, led opbouwspots, LED strips en led railspots kun je op www.ledonline.nl ook terecht voor wandlampen. De Amigo is een dimbare led muurlamp met een prachtig design. Hij is er in zwart en wit. De lamp is ontworpen voor binnen-gebruik; hij is IP20 gecertificeerd. De lengte-, breedte- en hoogtematen zijn: 260, 40, 125 mm. De ledlamp heeft een energieverbruik van 8 Watt en een lichtopbrengst van 640 Lumen. De Lumen / Watt verhouding is 80. De lichtkleur is 3000 Kelvin en we spreken dan van warm wit licht. Met een kleurweergave van >85 CRI hebben we het over een lamp die kleuren levensecht weergeeft. De lamp schijnt in een bundel van 120 graden. De levensduur is vastgesteld op 30.000 uur. Als je de Amigo aanschaft, krijg je er 3 jaar garantie op.

Ook de Lungo muurlamp verkoopt ledonline.nl in de kleuren zwart en wit. Ook van deze ledlamp geven we enkele belangrijke technische gegevens.

-100 (l) bij 100 (b) bij 60 (h) mm

-510 Lumen lichtopbrengst

-6 Watt energieverbruik

-85 Lm / W verhouding (Lumen / Watt)

-dimfunctie aanwezig

-3000 Kelvin lichtkleur

-830 kleurcode

->85 CRI kleurweergave.

-120° bundel

-IP20 waarde.

Op de Lungo geldt een garantieperiode van 4 jaar. De lamp zal zeker 30.000 uren branden.

Heb jij je eigen zaak en wil je alle lampen door leds vervangen? We adviseren je op ledonline.nl de toepassing te kiezen waar jouw onderneming onder valt. Dit zijn de mogelijkheden: etalage, horeca, winkel, showroom, kantoor en fresh food verlichting. Ben je van plan ook thuis de overstap op led te maken, dan kies je voor de toepassing woning. Als je op deze manier door het aanbod lampen heen gaat, weet je zeker dat je passende lampen aanschaft!

https://ledonline.nl