VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Creëer jouw droomtuin!

Dit hoveniersbedrijf Veenendaal kan jouw droomtuin realiteit maken! Dit bedrijf is zeer veelzijdig, zo zijn ze in staat elke gewenste stijl te ontwerpen en ontwikkelen. Bij het ontwerpen van de tuin luisteren ze goed naar de wensen van de klant voordat er een begin wordt gemaakt. Ze denken ook graag mee in de verschillende plant- en boomsoorten wat het beste in jouw tuin past.  

Ben jij toe aan een nieuwe tuin? 

Je zult vast wel ideeën hebben over je nieuwe tuin, dit wil je natuurlijk zo perfect mogelijk uitwerken. Het aanleggen van een nieuwe tuin is tenslotte specialistisch werk. Samen met dit bedrijf worden je ideeën realiteit, of het nu een kleine of een stadstuin is! Tijdens het ontwerpen wordt er gekeken naar je persoonlijke stijl, huis en omgeving. Zodat het uiteindelijk het complete plaatje gaat worden. Heb je geen groene vingers maar wil je toch wat nieuws? Geen probleem, dit bedrijf zorgt ook voor de bestrating in en rondom je tuin. Mocht je toch wel planten willen, dan kan dit bedrijf voor het onderhoud van de beplanting zorgen.  

Hoe gaat het precies in zijn werk? Als eerste is er een vrijblijvend gesprek, hier worden je wensen en ideeën in kaart gebracht. Dit wordt gedaan bij jou thuis, zodat de medewerkers de sfeer van de omgeving meekrijgen. Hierna worden jouw ideeën en wensen in kaart gebracht door een voorlopig schetsontwerp te maken, samen met jou wordt het ontwerp uiteindelijk perfect gemaakt. Zodra de schets klaar is, wordt het tijd voor de uitwerking. Om een compleet beeld te krijgen wordt het ontwerp gepresenteerd in een vorm van 3D tekening. Op basis van het ontwerp wordt daarna de offerte gestuurd. Dit doen ze na het ontwerp zodat je zelf kunt zien wat er allemaal gebruikt wordt qua materiaal. 

 

Wil je graag meer weten? Neem gerust een kijkje op de website!

https://www.hoveniersbedrijfvandenheuvel.nl/