VHMPO
Image default
Huishoudelijk

Een dweil kopen die poetsen leuk maakt!

Een dweil kopen die poetsen leuk maakt!

Bij het kopen van een Dweil moet je jezelf niet blindstaren op de prijs. Het is immers vaak een item wat jarenlang mee kan gaan en wat je ook jarenlang moet gebruiken. Een van de belangrijkste punten is dan juist het gebruiksgemak, want tijd is immers ook geld. Waar je ook vooral op moet letten is de ondergrond. Niet iedere dweil is namelijk geschikt voor iedere ondergrond. Zo wil je een tegelvloer lekker nat kunnen reinigen, terwijl je laminaat zo droog mogelijk moet behandelen. 

Wij raden je wel altijd aan om voor een complete set te kiezen. Dit omdat er dan vaak ook een handig uitwringsysteem bij zit en dat is toch ook wel prettig. Bovendien zijn er vandaag de dag zelfs al dweilen waarmee je een beetje water of een mix van water en schoonmaakmiddel vooruit kunt spuiten. Je hoeft dus niet iedere keer meer water te pakken want dit doe je gewoon in het reservoir. Zo ga je niet alleen zuiniger om met het water, maar ook reinigt het veel makkelijker. Je hebt geen last meer van te natte plekken, maar ook zal er geen vuiltje gemist worden. Echter zijn deze modellen vooralsnog best prijzig, maar wie weet dat dit binnenkort gaat veranderen.

Kies alleen voor de allerbeste

De dweil met het label best getest is zeker een aanrader. Deze vind je in verschillende categorieën van een losse dweil tot aan een complete set. Er is veel namaak in omloop en daardoor is het voor mensen ooit lastig om dit van elkaar te scheiden. Daarom is dit label er voor deze mensen. Bovendien scheelt het in de prijs vaak maar een tientje of net iets meer en als je dat over 10 jaar uitspreidt, dan springen de kwalitatieve grote merken er qua levensduur uit. Ook ben je als je dat bedrag naar een jaarbedrag omzet vaak nog goedkoper uit ook!