VHMPO
Image default
Muziek

Geniet weer opnieuw van vinyl platen, bestel ze online!

Vroeger bestonden er nog geen moderne technologieën, zoals nu. Er was geen radio, Spotify, Deezer of Apple Music. Vroeger speelde je vinyl platen af en lp’s. Vinyl platen laten online de muziek op een andere manier tot zijn recht komen en voor de mensen die in deze generatie hebben geleefd kan dit een groot gemis zijn. Toch is iedereen bijna overgestapt op de online middelen, waardoor we artiesten van vroeger niet meer of nauwelijks beluisteren. 

Vinyl platen

Er is zeker nog een mogelijkheid om wel te genieten van de oude muziek en dit ook af te spelen op platenspelers. Vinyl platen kun je namelijk gemakkelijk online bestellen met de daarbij behorende producten. Zo kun je vinyl platen online kopen met daarbij bijvoorbeeld een platenspeler om de online bestelde vinyl platen op af te kunnen spelen. Op de online webwinkel van vinyl platen bestel je ieder uur van de dag de platen die jij graag weer opnieuw door de kamer wil laten spelen. Naast dat je de platen in de online webwinkel kunt aanschaffen, wordt er ook persoonlijk advies gegeven door de online chat van de webwinkel die vinyl platen inkoopt en verkoopt. Ook kun je online het toebehoren van de vinyl platen aanschaffen. Hierbij gaat het niet alleen maar om de platenspeler, maar ook om de schoonmaakmiddelen die behoren bij deze speler en voor de vinyl platen zelf. Deze schoonmaakmiddelen zijn speciaal gemaakt voor deze platen en zijn onmisbaar bij het aanschaffen van de vinyl platen via de online winkel. Niet alleen Nederlandse hits van vroeger worden online verkocht, ook vinyl platen van andere landen zijn in de online winkel beschikbaar. 

Kwaliteit

Omdat de vinyl platen waarschijnlijk erg oud zijn, worden deze voordat ze online worden verkocht compleet gecontroleerd op kwaliteit. Alleen de platen van goede kwaliteit gaan de deur uit en worden voorafgaand aan de online verkoop nog helemaal voorzien van een vinyl schoonmaakbeurt.