VHMPO
Image default
Huishoudelijk

Het elektronisch deurslot zonder sleutel met extra nachtslotvergrendeling

Het elektronisch deurslot zonder sleutel met extra nachtslot- vergrendeling geeft iedere huiseigenaar de kans om elke deur in huis doeltreffend te beschermen. Ze hebben nog altijd de kenmerken van een gewoon slot, maar ze hebben ook een verlicht toetsenbord waarin een bepaalde code moet worden ingebracht en waarmee het slot kan worden geopend. Dit is vooral erg praktisch voor de meer donkere plaatsen buitenshuis en voor mensen die zowel de deurklink als het nachtslot regelmatig sluiten.

Net zoals bij de traditionele nachtsloten , kan het elektronisch nachtslot van goede kwaliteit en van mindere kwaliteit zijn. Er bestaat een grote verscheidenheid. Om zeker te zijn van een goede kwaliteit, raden we je aan om er een te kopen van een gekende fabrikant. De twee die we hier kunnen aanraden zijn Kwikset en Presto-Matic. Hun producten krijgen goede beoordelingen en referenties zowel door deskundigen uit de industriebranche als door gebruikers.

Zelf een nachtslot installeren, kan een beetje ingewikkeld lijken. Men raadt je aan om, tenzij je zelf een handige doe-het-zelver bent, om een slotenmaker erbij te halen om het slot voor jou te installeren. Een slechte installatie kan de reden zijn voor slecht functioneren en dus voor een mislukking. Als je het toch zelf wenst te installeren, kijk dan eerst of de firma waar je het slot koopt, technische ondersteuning biedt. De meeste fabrikanten van kwaliteitsproducten bieden immers gratis speciale nummers aan ter ondersteuning van het installeren.

De duurzaamheid, de sterkte, de weerstand tegen roest, en de grootte van de elektronische nachtsloten zullen verschillen van merk tot merk, en van model tot model, net zoals bij de traditionele nachtsloten. Het advies hier is, niet op de goedkope toer te gaan. Wat deze sloten betreft, geldt de regel dat je waar krijgt voor je geld, en goedkope modellen hebben weinig waardevols te bieden.

Voor een beetje hulp om een kwaliteitsvol model te vinden die past bij jouw budget, adviseren wij om naar een Rotterdamse slotenmakerij bij uw in de buurt te gaan die uw te woord kunnen staan en uw wellicht kunnen helpen met een professioneel beveiligingssysteem.

 

 

Voor meer info : bron van dit artikel