VHMPO
Image default
Eten en drinken

Sushi online bestellen in Enschede met je website

Succesverhaal van Crossmedia House voor Blue Sakura

Blue Sakura is een japans restaurant met vestigingen in zowel Enschede als Zwolle. De eerste Japanse restaurant was in Enschede. Daar hebben ze een bestaande pizza restaurant overgenomen (gevestigd op het authentieke oude markt centrum van de stad) en volledig omgetoverd in een nieuwe, modern restaurant met meer 300 zitplekken. Ook het terras is door de jaren heen flink uitgebreid en gemoderniseerd, met comfortabele loungebanken en heaters.

Trots des te meer dat reclamebureau nabij Enschede het voor elkaar heeft gekregen om een website te maken met locatie keuze, online bestelsysteem mét afhaalkeuze en een klantenaccount.

Na vestiging Enschede volgt Zwolle

Na het succes in Enschede besloot Blue Sakura uit te breiden, het werd de hoofdstad van Overijssel: Zwolle. In Zwolle ontstond een unieke kans. De stadskerk in het centrum ging sluiten en daarmee kwam een authentiek monument leeg te staan. De slimme mensen van Blue Sakura zagen hun kans om hier iets unieks van te maken, namelijk door de kerk om te voren in een japans all you can eat sushi restaurant in hartje Zwolle. En met succes! Door moderne elementen te combineren met het authentieke interieur van de kerk is er iets bijzonders ontstaan. Sindsdien is ook Blue Sakura in Zwolle een begrip geworden.

Af van thuisbezorgd.nl. Sushi afhalen en bestellen via de eigen website is de toekomst!

Blue Sakura kwam vorig jaar met de wens bij haar online marketingbureau Crossmedia House om een nieuw website te lanceren waarbij klanten via de eigen website hun sushi gerechten konden bestellen. De reden waarom is dat zij merken dat Thuisbezorgd.nl een steeds dominantere positie kreeg in het bezorgen van eten. Het nadeel van Thuisbezorgd.nl is dat bij iedere bestelling een marge afgegeven moet worden en dit kan flink oplopen. Wetende dat marge op eten is al nihil is, kun je wel voorstellen dat ‘loskomen’ van thuisbezorgd geen overbodige luxe is.

Ontdek zelf de vernieuwde website van bluesakura

Sinds dit najaar is het dan eindelijk zover en is de nieuwe website van bluesakura.nl live! De nieuwe website omvat de keuze tussen vestigingen zodat je meteen bij het juiste adres bent voor de contactgegevens en bestelprocedure. De website is volledig mobiel vriendelijk gemaakt, zodat je met één druk op de knop de belangrijkste acties kunt ondernemen; telefonisch reserveren , de menukaart bekijken, online eten bestellen.

Het online bestelproces van sushi gerechten uitgelegd

Online eten bestellen is kinderlijk eenvoudig gemaakt. Je voegt simpelweg je gerechten toe aan je bestelling en rekent af door je persoonsgegevens in te vullen. Het systeem checkt automatisch op basis van je postcode én bestelbedrag of je in aanraking komt voor bezorging. Vervolgens kun je direct online afrekenen met iDeal en krijg je een bevestiging per mail van je bestelling.

Wil je ook zo’n webshop? Bel dan de slimme jongens van Crossmedia House die binnen no time een op maat gemaakte WooCommerce of Magento webshop kunnen ontwikkelen met al je wensen en eisen geimplementeerd. 

Maak kennis met het team van Crossmedia House

Restaurant eigenaren betalen iedere jaar duizenden euro’s commissie aan thuisbezorg bedrijven en diensten, terwijl dat helemaal niet hoeft! Met een professionele eigen website én een gebruiksvriendelijk online bestel systeem voor je eten, scheelt dat je natuurlijk veel geld. Tel uit je winst!

Maak dus gauw een afspraak met Crossmedia House als je ook een goede website wilt hebben, met een online bestel en afhaal omgeving voor je gerechten én koppeling met iDeal, Creditcard, Apple Pay en Paypal.

Voor meer info : bron van dit artikel