VHMPO
Image default
Eten en drinken

De lekkerste catering in Venlo is zó geregeld

De meest smaakvolle gerechten van Venlo koop je bij Happie Delivery Catering. Door ons snelle bestelplatform is een bestelling zó geregeld. Door onze partners in heel het land kan Happie uw producten bezorgen in elke stad. Fingerfood, buffetten, barbecues, lunches, high tea?s, cocktails leveren wij op het werk of thuis in Venlo. Alle producten bezorgen wij in biologisch afbreekbare catering dozen. Zo is uw bestelling niet bezwarend voor onze natuur. Happie Delivery in Venlo en al zijn partners zijn HACCP gecertificeerd. Zo bent u gegarandeerd van een correcte levering en producten. Happie Delivery Catering in Venlo is te boeken voor uiteenlopende type evenets. Bruiloften, afscheidsfeesten, jubilea, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Verschillende type gerechten aanwezig

Als u fantastische partysnacks wilt laten leveren zit u op uw plek in onze winkel. Van de bekende toastjes, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Venlo is gigantisch. Zo zorgt u dat uw genodigde altijd iets vinden dat in hun smaak valt. Op die manier werkt het ook met onze diner maaltijden; enorm veel mogelijkheden! Kunt u niet het perfecte arrangement te vinden? Dan creÎren wij uw pakket gewoonweg geheel naar uw wens! Ook BBQ catering bestellen in Venlo is erg snel. U mag er zelfs voor gaan om een echte grill-meester u te laten helpen op locatie. Hij/Zij zal de locatie opzetten, de gerechten tot perfectie te grillen en serveren, na de bijeenkomst de locatie schoon achterlaten, en zelfs de afwas doen.

Deze orginele catering is nog nergens te zien

Zelfs met corona kan Happie Delivery een authentieke catering voor u regelen. Bijvoorbeeld een catering die je bijna niet tegenkomt; de Picknick! Heerlijk genieten van het park en van collega?s en vrienden. Happie Delivery is 7 dagen in de week te bereiken via mal, chat of telefoon. Als u een offerte op maat vraagt, krijgt u deze dezelfde dag. Dat is de service van Happie Delivery in Venlo.