VHMPO
Image default
Auto’s en Motoren

Zicht op medeweggebruikers

Veilig op vakantie gaan, betekent niet alleen dat je alle muggenspray en vliegenmeppers bij je hebt. Wanneer je namelijk met een camper of caravan naar de vakantiebestemming vertrekt, is het van groot belang dat jouw voertuigveiligheid gegarandeerd is. Campers zijn grote voertuigen ten opzichte van personenwagens en ook caravans achter auto’s nemen flink wat ruimte op de weg in beslag. Niet voor niets komt het daarom geregeld voor dat camperbestuurders en caravanfanaten beperkt worden in hun zicht. De grote vraag is dus: hoe realiseer je optimaal zicht, ondanks dat jouw caravan of camper dit haast onmogelijk maakt?

Het antwoord op deze vraag bestaat uit een aantal verschillende mogelijkheden. Van Zwitserland biedt namelijk een verscheidenheid aan zichtoplossingen, die ook toegepast kunnen worden op andere grote voertuigen, zoals vrachtwagens en ambulances. Om te beginnen met zijspiegels of frontcamera’s, die zicht geven op het gebied aan de zijkanten van de wagens. Op die manier zorg je ervoor dat je bewust bent van inhalende auto’s of fietsers, die naast jouw camper voor het stoplicht staan te wachten. Daarnaast zijn er bij Van Zwitserland achteruitrijcamera te koop, welke jou optimaal zicht biedt op het gebied achter de camper, caravan of vrachtwagen. Meer zicht in het verkeer betekent tevens dat er meer veiligheid is op de weg en schade aan voertuigen en mensen beperkt wordt. Om die reden kun je alleen bij Van Zwitserland de beste achteruitrijcamera’s kopen, die wij in jouw voertuig installeren voor de maximale resultaatsverbetering van jouw zicht.

Ga jij binnenkort op vakantie met de camper of ben jij meer een caravanliefhebber? Rijd jij vaak in een vrachtwagen of bezorg jij pakketjes met een bestelbus? Voor ieder groot voertuig geldt dat het zicht beperkt kan worden door de omvang van de wagen. Wees daarom verzekerd van optimale veiligheid en schaf een achteruitrijcamera aan van zichtspecialist in het verkeer: Van Zwitserland.

Voor meer info : bron van dit artikel