VHMPO
Image default
Aanbiedingen

3 x een themafeest met bijpassend snoepgoed

Geef je binnenkort een feestje met een bepaald thema? Dan is het leuk om snoep te kiezen die past bij dit thema. Bijpassend snoepgoed versterkt het thema en is een leuke traktatie voor de gasten. Of organiseer je binnenkort een themafeest en ben je nog op zoek naar een leuk thema? Voor inspiratie lees je hieronder meer over leuke thema’s. 

Spookfeest

Een spookfeest is niet gebonden aan Halloween, maar kan het hele jaar leuk zijn! Bij een Halloween feest kan je kiezen voor snoep in de vorm van doodskoppen, spookjes, pompoenen of spinnen. Om jouw gasten extra bang te maken kan je ook kiezen voor kauwgomballen in de vorm van een oog. Als je niet kunt kiezen tussen al deze originele snoepjes, kan je gaan voor een griezel mix. In deze mix zitten allerlei soorten griezel snoepjes. 

Onderwaterfeest 

Houd je niet van griezels en Halloween? Dan is een onderwaterfeest misschien meer wat voor jou. Laat iedereen zich verkleden in een zeedier en hang blauwe lichten op. Op deze manier lijkt het net alsof het feestje zich onder water bevindt! Bij een onderwaterfeest kan je kiezen voor snoepdolfijnen, snoepkikkers of snoepkrokodillen. 

Liefdesfeest 

Wie houdt er nou niet van een feest van de liefde? Nodig jouw vrienden uit om samen de liefde te vieren. Versier de ruimte met grote rode harten en serveer bijpassend snoep. Er zijn allerlei soorten snoepjes in de vorm van hartjes, zoals pepermuntjes, schuim harten, wine gums en spekjes. 

Bestel het online

Vind je een van deze themafeesten leuk en wil je bijpassend thema snoep bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Hier kan je gemakkelijk enorm veel soorten snoep online bestellen. Van chips tot chocola, ze hebben het allemaal. Heb je een vraag over een snack? Neem dan contact op en laat je adviseren!

https://www.candyonline.nl/