VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Ben jij opzoek naar nieuwe dakbekleding? Hier lees je wat je nodig hebt!

Ben jij opzoek naar nieuwe dakbekleding? Hier lees je wat je nodig hebt!

Bij het voor het eerst of opnieuw bedekken van jouw dak is het belangrijk dat je voor de juiste dakbedekking kiest. Uiteraard gaat het hierbij niet om het kleurtje van de bedekking of de geur ervan, het gaat juist om de kwaliteit van het materiaal. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jouw dak bestendig is tegen woest weer, brandende zon en bovenal natuurlijk voor een leuk prijsje beschikbaar is. Je komt het beste achter welk dak bij jou past wanneer je alles even op een rijtje zet, in deze blog helpen we je daar graag een handje bij! Ben jij benieuwd welke dakbedekking het beste op jouw huis past? Lees dan gauw verder en kom erachter!

 

Een rieten dak als dakbedekking

Als eerste in de lijst bekijken we de voor- en nadelen van een rieten dak als dakbekleding. Qua uitstraling zit je met een rieten dak wel goed, het straalt kwaliteit en klasse uit. En een rieten dak ziet er niet alleen prachtig uit, het ruikt ook nog eens heerlijk! Helaas brengt een rieten dak ook nadelen met zich mee. Een rieten dak vereist namelijk veel onderhoud, en het kan lastig zijn hierin te voorzien. Dit is namelijk erg duur en onhandig. Hou er dus maar rekening mee dat een rieten dak veel tijd en geld zal kosten.

 

Een groen dak als dakbedekking

Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker, groene daken. Dit dak verzorgt uw huis met een natuurlijke uitstraling. Het dak brengt ook een fijne geur met zich mee en natuurlijk een duurzame oplossing voor het behoud van natuur op onze aarde.

 

Een EPDM dak als dakbedekking 

Er zijn nog veel andere mogelijkheden om je dak mee te bedekken, maar EPDM wordt hier als derde optie gegeven vanwege de toegankelijkheid voor iedereen. Een EPDM dak is waterdicht en goedkoop! Ben jij nog opzoek naar epdm lijm, nij EPDM tigt kun je epdm lijm kopen

 

https://www.epdm-tigt.nl/