VHMPO
Image default
Vakantie

Rondreis Tanzania met privé gids

Wil je een avontuurlijke reis combineren met een paar ontspannen dagen aan een prachtig strand? Dan past een rondreis Tanzania van All Over Tours in het plaatje. Tijdens deze reis neemt een privé gids je mee naar de mooiste plekken die het land rijk is. Je bent niet afhankelijk van een groep en kunt dus op je gemak alle indrukken op je in laten werken. Tijdens verschillende safari’s ontdek je de meest prachtige dieren en landschappen. Je kunt genieten van de rust en adembenemende uitzichten. Om de ervaring compleet te maken verblijf je in eenvoudige accommodaties die helemaal aansluiten op de omgeving. De laatste vijf nachten van de vakantie verblijf je aan het strand in het prachtige Zanzibar, waar je bij kunt komen van het avontuur.

Zuid Afrika vakantie

Ook het zuiden van Afrika is de moeite van het ontdekken waard. Bij All Over Tours organiseren we verschillende unieke reizen naar dit indrukwekkende land. Als Zuid Afrika vakantie specialist weten we precies wat je absoluut gezien moet hebben tijdens je reis. Er zijn veel mooie excursies en safari’s om te ondernemen. En natuurlijk mag ook een bezoek aan Kaapstad niet ontbreken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om er zelf met de auto op uit te trekken en het prachtige landschap aan je voorbij te laten glijden.

Vele mogelijkheden met All Over Tours

Spreken deze reizen je aan, of is er een andere bijzondere bestemming die je graag wilt ontdekken? All Over Tours organiseert reizen op maat naar verschillende delen in de wereld. Misschien spreekt Azië jou wel heel erg aan, of wil je graag een luxe vakantie naar de Pacific. Wat je wensen ook zijn, wij horen het graag, zodat we een reisvoorstel op maat kunnen verzorgen. Neem vandaag nog contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Voor meer info : bron van dit artikel