VHMPO
Image default
Mode en Kleding

Het verschil tussen een tas voor heren en dames

Het verschil tussen een tas voor heren en dames

Als je naar tassen gaat zoeken dan kom je een heleboel verschillende tassen tegen, zo ook tassen voor dames en tassen voor heren. Je zult je vast afvragen wat het verschil is tussen een heren of een damestas en er is niet echt een goed antwoord op te geven. Het verschilt ook per soort tas wat er anders zal zijn en het hangt ook heel erg van je persoonlijke smaak af. Kijk eens goed rond naar welke tas je wilt hebben en of het jouw smaak wel is, er zijn genoeg tassen te koop waardoor er zeker eentje tussen zit die jij mooi zult vinden.

Een rugtas voor dames en heren

Als je een tas wilt waar je geen last van hebt en waar je ook genoeg spullen in kwijt kunt dan is een rugtas een hele goede tas omdat die er in veel soorten en maten zijn. De rugtassen zijn er voor dames en heren en daardoor kun je er zeker weten eentje vinden die in jouw stijl en smaak past. Of je nu voor een leuk patroontje wilt gaan of juist voor een stoere, de tas die jij zoekt ga jij zeker vinden in jouw zoektocht. 

Een leuk telefoontasje maakt het af

Het gebeurt je heel vaak, je telefoon gaat en dan zoek je naar de telefoon die je niet kunt vinden waardoor je te laat bent met opnemen. Dat kun je heel makkelijk voorkomen door een telefoontasje dames aan te schaffen, jij bent dan niet meer te laat met opnemen en altijd bereikbaar. Het voordeel van een telefoontasje is dat je er ook meer dan een telefoon in kunt stoppen, zo kun je er bijvoorbeeld ook een pasje of wat geld erbij doen. Jij hoeft dan geen andere tas meer mee te nemen terwijl je toch alle belangrijke spullen met je mee kunt nemen.

De perfecte tas voor heren

Je zou zeggen dat de perfecte tas niet bestaat maar een crossbody tas heren komt toch wel heel erg dicht in de buurt. Doordat ze er in meerdere soorten zijn zit er zeker wel een hele leuke tas voor jou tussen waarin jij je spullen kunt meenemen. Ze zijn er zelfs in verschillende kleuren en maten, zo draag jij altijd een tas met je mee zonder dat je er last van hebt. Doordat de crossbody over je lijf heen hangt trekt het niet aan je schouders.