VHMPO
Image default
Bedrijven

Geen salarisgedoe meer

Naar alle waarschijnlijkheid al niet je favoriete bezigheid, maar wel een noodzakelijke: het doen van de salarisadministratie. Er gaat veel tijd inzitten en eigenlijk ben je na afloop nog niet eens zeker of het nu wel helemaal goed is gegaan. Eventuele fouten in je salarisadministratie kunnen je helaas ook nog duur komen te staan, want de belastingdienst is niet zo vergevingsgezind wanneer het aankomt op fouten in je administratie en voor je weet wordt je aangeslagen door de belastingdienst. 

Daarom is het altijd een goede optie om te overwegen of het niet beter is je salarisadministratie uit te besteden. Een loonbureau kan diverse taken van je overnemen wat betreft de salarisadministratie. Jij hoeft je daar niet meer druk om te maken maar kunt er tegelijkertijd wel zeker van zijn dat dit wel goed gebeurt. Bovendien kunnen er ook nog andere taken van je overgenomen worden, zoals een bereken salaris.

Met het uitbesteden van de salarisadministratie neem je jezelf een hoop zorgen uit handen. Je hoeft er niet speciaal iemand voor aan te nemen, wat je weer een hoop kosten kan besparen. Natuurlijk kost een extern bedrijf inhuren ook geld, maar je moet dit ook zien als investering. Op de lange termijn houd jij hierdoor meer tijd over en je weet wat je zeggen: tijd is geld en nergens is dat zo waar als in de zakenwereld.

Alle administratie wordt digitaal bijgehouden en is om die reden ook 24/7 in te zien en te controleren. Je kunt stukken inzien en eventueel ook downloaden. Je werknemers kunnen ook hiermee toegang krijgen tot hun eigen stukje administratie en ook die stukken downloaden naar hun eigen computer. Verzoeken van hen en van jou worden bovendien snel en effectief verwerkt: namelijk altijd binnen 24 uur. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en dat is natuurlijk altijd prettig om te weten.

Voor meer info : bron van dit artikel