VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Waarom je moet kiezen voor Melis Logistics bij koeltransport

Er zijn zoveel producten die gekoeld naar bijvoorbeeld een supermarkt gebracht moeten worden. Denk aan ijs, vlees, groenten en andere voedingswaren, deze moeten op een constante lage temperatuur behandeld worden. Hierdoor is het gebruik van koeltransport steeds belangrijker geworden, zeker bij lange routes. Het voedsel zal veel minder snel bederven en in goede conditie aankomen bij een supermarkt. Gelukkig zijn er bedrijven die bij dit soort processen kunnen helpen en je hierbij kunnen ontzorgen. Een van deze bedrijven is Melis Logistics, en hieronder staan drie redenen waarom dit het bedrijf is voor jouw koeltransport.

Meerdere soorten voedsel vervoeren

Verschillende etenswaren hebben een verschillende temperaturen nodig om vers vervoerd te kunnen worden. Zo moet ijs niet boven 0 graden komen, en moet sla niet onder de 0 graden komen. De vrachtwagens van Melis Logistics zijn zo gebouwd dat er een dubbele verdamper aanwezig is, zo kunnen de temperaturen afzonderlijk ingesteld worden. De trailer kan in totaal in drie delen verdeeld worden waardoor er verschillende soorten voedsel in een keer vervoerd kunnen worden. Hierdoor kunnen er zowel gekoelde producten als ongekoelde producten vervoerd worden in dezelfde vrachtwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen én buitenland

Nu zijn er genoeg bedrijven die alleen binnen Nederland de garantie kunnen geven dat het voedsel in een goede conditie aankomt. Melis Logistics vervoerd zowel nationaal als internationaal verschillende producten. Dit zorgt ervoor dat uw waren, ongeacht de reisduur op een goede wijze afgeleverd zullen worden. Dus of de waren nu bij een dorp verderop afgeleverd moeten worden of bij onze zuiderburen, bij dit bedrijf bent u aan het juiste adres.

Geen omkijken meer

Het fijne aan het gebruik maken van een transportbedrijf is dat u geen omkijken meer heeft naar het vervoer van producten. U zult nooit meer hoeven om te kijken naar uw gekoelde transport, en weet met zekerheid dat dit goed aankomt op de volgende bestemming. Laat dit allemaal over aan een logistiek dienstverlener welke al jaren ervaring heeft op dit gebied. Twijfelt u nog? Neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

https://www.melislogistics.nl/