VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Game laptop kopen? Alles wat jij moet weten over refurbished

Wil je graag een game laptop kopen? Het eerste waar je dan aan denkt, is uiteraard een geheel nieuwe laptop of een tweedehands laptop. Maar wist je dat je ook kunt gaan voor een zogenaamde refurbished game laptop? In deze blog gaan we hier graag wat dieper op in. Lees daarom snel verder!

Wat betekent ‘refurbished’?

Refurbished is een Engelse term. In het Nederlands zou je het kunnen vertalen als ‘gereviseerd’ of ‘gerenoveerd’. Het gaat hierbij om tweedehands artikelen die eerst grondig worden nagekeken en eventueel opgelapt voordat ze weer in de verkoop worden aangeboden. Na zo’n grondige controle kan het bijvoorbeeld blijken dat de tweedehands game laptop een nieuwe accu nodig heeft. Of dat het scherm vervangen moet worden vanwege een barst. Refurbished is dan ook wel iets anders dan ‘standaard’ tweedehands.

Wat zijn de voordelen van refurbished ten opzichte van nieuw?

Een goede nieuwe game laptop kan al zo enkele duizenden euro’s kosten. Niet iedereen heeft dit geld liggen. Je kunt dan een goedkopere laptop aanschaffen, maar dat is waarschijnlijk niet helemaal wat je zoekt. In dat geval biedt een refurbished game laptop een hele mooie optie. Refurbished game laptops zijn tweedehands, maar ogen en spelen als nieuw. En dat allemaal tegen een lagere prijs. Kortom, een refurbished game laptop kan zeer interessant zijn wanneer je niet het geld hebt voor een gloednieuwe laptop, maar wel diezelfde kwaliteit wilt.

Wat zijn de voordelen van refurbished vergeleken met tweedehands?

Koop je een tweedehands game laptop via Marktplaats? Dan is het maar de vraag in wat voor staat je de laptop zult ontvangen. Tweedehands is namelijk niet altijd betrouwbaar. De kans dat je wordt opgelicht is aanwezig. Zo kan de game laptop er op de afbeeldingen perfect uitzien, maar bij ontvangst niet blijken te werken. Je kunt dit ondervangen door de laptop zelf op te halen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Ook heb je 9 van de 10 keer geen garantie meer. Is er wat met jouw tweedehands game laptop aan de hand? Dan heb je geen poot om op te staan. Bij een refurbished game laptop krijg je een prima werkend product inclusief garantie. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt!

https://azerty.nl/