VHMPO
Image default
Aanbiedingen

Waar kun je terecht voor een iPhone 7 scherm reparatie?

Als na al die jaren intensief gebruik het scherm van je iPhone het eindelijk heeft begeven, is het tijd voor een nieuwe. En dan bedoelen we niet een nieuwe iPhone, maar een nieuw scherm. Meestal is er met de rest van de telefoon niets aan de hand. Door alleen het scherm te vervangen bespaar je dus veel geld wat je vast wel ergens anders voor kunt gebruiken. Het repareren van een iPhone 7 scherm is lang niet zo ingewikkeld een ook niet echt duur. Een iPhone 7 scherm reparatie bij GSM reparatie centrum kan in slechts 20 minuten gedaan zijn. Als je niet langs kunt komen bij een vestiging in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout, dan kun je je iPhone ook naar ze opsturen. Meestal krijg je dan binnen twee dagen je telefoon weer terug met een gerepareerd scherm en kun je voorlopig weer een tijdje vooruit.

 

Je iPhone weer als nieuw met een iPhone 7 scherm reparatie 

In 2016 heeft Apple de iPhone 7 met een 4,7 inch scherm uitgebracht als opvolger van de iPhone 6S Plus. Deze nieuwe iPhone was uitgerust met allerlei nieuwe technologieën zoals een batterij met een langere levensduur, een grotere camera lens die betere foto’s kon maken en bovendien was het ook de eerste iPhone die helemaal waterdicht was. Door dat iPhones worden gemaakt met de allerbeste materialen en de meest innovatieve technologieën van dat moment kun je vaak jaren met een iPhone 7 doen, zeker als je er een beetje zuinig op bent. Maar zelfs als je zuinig bent op het apparaatje kunnen er na al die jaren toch allerlei beschadigingen en mankementen ontstaan. Met name het scherm van een iPhone 7 is een onderdeel wat na verloop van tijd aan vervanging toe kan zijn. Een scherm reparatie zorgt ervoor dat je iPhone snel weer zo goed als nieuw is. 

 

Wanneer is het tijd voor een iPhone 7 scherm reparatie?

Geen enkel gebruiksvoorwerp heeft het eeuwige leven, een dat geldt ook voor een iPhone 7. Het scherm van een iPhone 7 is een essentieel onderdeel, wat ook meestal als eerste gebreken begint te vertonen. Door intensief gebruik kunnen er krassen op het scherm ontstaan en door een ongelukje kan het scherm ook zijn gebarsten. Krassen zijn misschien vervelend voor de leesbaarheid, maar je telefoon is dan wel nog steeds waterdicht. Dat is bij een gebarsten scherm niet het geval. Barsten in het scherm zijn bovendien ook vervelend als je aan het swipen bent. Afgezien van schade door slijtage of impact kan er ook iets mis gaan met de hardware of software van het scherm. Denk bijvoorbeeld aan de touchscreen functie die ineens niet meer werkt, of een ingebrand scherm. Nu hoeft een gebarsten scherm of een scherm wat niet meer zo goed functioneert niet meteen het einde van je iPhone te betekenen, maar dit kan wel betekenen dat het tijd is voor een iPhone 7 scherm reparatie.