VHMPO
Image default
Aanbiedingen

IaaS: een virtueel datacenterconcept met de voordelen van een fysiek datacenter

IaaS staat voor Infrastructure as a Service en is een virtueel datacenterconcept met alle voordelen van een fysiek datacenter, aangevuld met voordelen van schaalbaarheid en configureerbaarheid. IaaS wordt opgebouwd uit een aantal lagen, namelijk: compute, networking en storage en vormt daarmee de infrastructuur waar uw diensten op draaien. Dankzij IaaS hoeft u de hardware en ruimte voor het onderbrengen van de apparatuur niet zelf aan te schaffen en beheren, maar huurt u serverruimte van een externe partij. 

Pay as you Go

De kosten van IaaS volgen vaak het Pay as you Go model. Wanneer uw organisatie groeit, kunnen zaken als resources binnen enkele minuten worden uitgebreid. Andersom werkt hetzelfde: wanneer uw bedrijf minder nodig heeft, nemen de resources af en betaalt u uiteraard ook minder. Op deze manier betaalt u nooit teveel.

Uw data gegarandeerd in Nederland

Gezien de strenge Nederlandse wet- en regelgeving omtrent privacy is het voor bedrijven steeds belangrijker om te weten waar hun data staat, dat die data veilig staat en dat ze zelf de regie kunnen voeren over hun data. Fundaments, leverancier van IaaS-diensten, is de eerste Cloud-provider in Nederland met de VMware Sovereign Cloud status. Dankzij deze status weten de klanten van Fundaments 100% zeker dat ze in zee gaan met een partij die data opslaat volgens de (in dit geval) Nederlandse wet- en regelgeving omtrent privacy. 

IaaS van Fundaments

Infrastructure as a Service (IaaS) van Fundaments is een flexibel en veilig Cloud-platform voor groei en innovatie. Fundaments draagt de zorgt voor de IT-infrastructuur van uw organisatie, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. Onze infrastructuur is schaalbaar, continu up-to-date en altijd en overal toegankelijk. U neemt Fundaments IaaS naar behoefte af: u betaalt dus alleen voor de capaciteit die u ook daadwerkelijk gebruikt. Tot slot wordt Fundaments IaaS uitsluitend aangeboden vanuit hoogwaardige Tier3+ datacenterlocaties in Nederland.

https://www.fundaments.nl/