VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Sanitair versterkt badkamers

Bij Sani-bouw zijn we van mening dat het renoveren of vernieuwen van een badkamer of toilet voor veel mensen iets is waar ze niet al te veel ervaring mee hebben. Badkamers verbouwen of een toiletrenovatie komt namelijk normaal gesproken, afhankelijk van hoe rigoureus men het interieur aanpast aan de wisselende smaak, gemiddeld maar 1 keer in de 15 á 20 jaar voor. Tenzij men vaker verhuisd en daarbij ook het gehele interieur van de woning onderhanden neemt, in dat geval is er sprake van ervaring bij het verbouwen. Ook het ontwerpen of indelen van het interieur waaronder de badkamers of het toilet zal voor deze categorie geen probleem meer vormen, zij weten precies waar te beginnen. Waar moet ik op letten, welke badkamers of toiletindelingen zijn er allemaal mogelijk en welke materialen zoals sanitair, wandtegels en vloertegels zij allemaal nodig hebben. Welke tegels geven mijn stijl en smaak uiteindelijk het beste weer? Ook het streven om van een gastentoilet het visitekaartje van het huis te maken geeft aan dat men, naast een mooi interieur, zich vooral ook behaaglijk en prettig wil voelen, zelfs voor de gasten die men ontvangt. Dit wordt ook als erg belangrijk ervaren en komt steeds vaker terug als vraag in de digitale aanvragen voor ontwerpen voor badkamers die Sani-bouw ontvangt.

Oriënteren op sanitair

Dit kenmerkt eigenlijk ook de eerste stap, het onbeperkt oriënteren door middel van het bekijken van uitstralingen, de tegels en het sanitair van andere (hotel) badkamers en toiletten. Het bezoeken van verschillende badkamershowrooms en uitgebreid zoeken naar ideeen of ontwerpen op internet zoals onder andere in de online badkamer- en tegelshowroom van Sani-bouw. Dit rondkijken naar sanitair en tegels doet u zonder te letten op hoe duur het ligbad of de whirlpool zal zijn. Ook de prijs van dat zeer fraaie badkamermeubel of het design sanitair uit de showroom is nu nog niet van belang. Het gaat om het bepalen wat u mooi vindt en wat u voor materialen in uw nieuwe badkamer of toilet wilt plaatsen: wel een WC of een inloopdouche, heb ik een hoofddouche of een regendouche nodig, etc. Ook is het van belang om te bepalen wat u goed vindt en juist niet goed vindt aan uw huidige inrichting of sanitair.

Sani-bouw de specialist en vakman

Om dat nu vervolgens in passende badkamer ontwerpen of inrichting ideeën voor het toilet te gieten is de ondersteuning van specialisten nodig die over ervaring en vakmanschap beschikken en de (on)mogelijkheden van de materialen als geen ander kennen. Bij Sani-bouw beschikken wij over meer dan 25 jaar ervaring en gaan voorbij aan de bekende merken om dat juiste sanitair voor u te vinden dat nu net over die bijzonderheid, vormgeving of maatvoering beschikt waar u naar op zoek bent. Dit geldt ook voor de vloertegels en de wandtegels, niet alleen ten aanzien van bekende merken maar zeker ook voor hoe deze aan te brengen zijn. Een tegelplan waarbij in ieder geval is nagedacht over een vlakbetegeling, tegeldecors, mozaiek en tegelstrips die het interieur – ook toepasbaar in de woonkamer, keuken of hal – een bijzondere uitstraling geven.

3D badkamer ontwerpen

Het mooie aan Sani-bouw is dat zij, al of niet als aanvraag vanuit één van de bijna honderd vestigingen verspreid door heel Nederland, gratis 3D badkamer ontwerpen voor u maken. Met een 360° view waarmee u zich middenin de ruimte terug vindt en u kunt rondkijken en in- of uitzoomen om een goed beeld te krijgen van de indelingen van badkamers of het toiletontwerp. Probeer het uit, wij zien uw aanvraag voor het badkamer ontwerpen graag tegemoet.

X

Voor meer info : bron van dit artikel