VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Leuke lampen voor in de kinderkamer!

Stel je krijgt binnenkort een baby (best waarschijnlijk, anders is deze blog wat minder relevant voor je). Dan wil je natuurlijk een kinderkamer inrichten die door iedereen leuk gevonden wordt, de baby zelf (ook nog over een paar jaar), de buren, familie, vrienden en kennissen. En niet onbelangrijk, jij zelf. De kamer is natuurlijk deel van jullie huis, dus moet ook in jullie sfeer ingericht worden. Dit doe je met een mooie commode, een leuk behangetje en natuurlijk een passende hanglamp. Maar wat voor hanglamp koop je nu voor in een babykamer? Dat is best lastig!

Je moet natuurlijk ten eerste kijken wat voor kleuren en materialen je gebruikt in de kamer, als je veel roze gebruikt, slaat het natuurlijk nergens op om een fluor gele hanglamp op te hangen. Of een moderne ledlamp in een compleet klassieke inrichting. Je wilt in ieder geval een lamp die mooi warm geelwit licht geeft, zodat je kind niet verblind wordt door de lamp wanneer het zijn of haar oogjes opent.

Maar je hebt nu wel een idee wat je wilt hebben, maar dan heb je nog geen lamp. Het is van belang om een lamp te kopen die voldoet aan je eisen, maar als je niet direct iets gepasts kan vinden, koop dan gewoon een goedkoop lampje, totdat je een leuke lamp gevonden hebt voldoet dat prima. Om de ruimste keus te hebben in lampen is het slim om op internet te zoeken naar lampen. Zoek dan eens bij grote webshops zoals www.directlampen.nl, daar hebben ze zo’n groot assortiment dat er voor iedereen wel wat leuks te vinden is wat bij je smaak past.

Maar nu specifieker een lamp voor de kinderkamer. Je wilt geen lamp die ook boven je eettafel zou kunnen hangen, maar een super schattige kinderlamp die je nieuwe dochtertje of zoontje helemaal geweldig gaat vinden wanneer die wat ouder zijn. Voor een meisje bijvoorbeeld een leuke Winnie the Pooh lamp, of voor een jongen een stoere lamp in de vorm van een boot. Om een hanglamp te vinden die specifiek voor kinderen gemaakt is, is praktisch onmogelijk.

Kortom, bedenk wat je wilt hebben voor je kinderkamer. Als je dat duidelijk hebt is het gemakkelijk om een bijpassende lamp te zoeken. Wanneer je die niet kunt vinden, ga dan voor een tijdelijke lamp zodat je geen los peertje hebt hangen, want dat is sowieso niet mooi.

Voor meer info : bron van dit artikel