VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Koopwoning verhuren Zwolle

Uw koopwoning verhuren te Zwolle? U bent aan het juiste adres bij Koopwoningen Verhuren. Wij hebben een landelijk netwerk van ervaren makelaars met kennis van de lokale markt. Hierdoor weten zij precies hoe uw woning aangeboden moet worden en welke huurder het beste voor u geschikt is.

Uw koopwoning verhuurt u via de leegstandswet. Met een leegstandswetvergunning kunt u uw te koop staande woning verhuren en extra inkomsten ontvangen om eventuele dubbele lasten te dekken. De vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente en is vaak voor 5 jaar geldig. Daarnaast hoeft u beperkte huurbescherming te garanderen en mag u zelf de huurprijs bepalen. Wel dient u er rekening mee te houden dat u uw hypotheekverstrekker of bank om toestemming moet vragen en dat u uw verzekering moet inlichten.

Koopwoningen Verhuren vindt de geschikte huurder voor uw koopwoning. Door actieve marketing is uw woning via veel kanalen te vinden. Potentiële huurders voor uw koopwoning worden gescreend op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit om u zekerheid te geven over de achtergrond van uw huurder. Ook zorgen wij voor een waterdicht contract, doen wij een initiële inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Meer informatie over koopwoning verhuren Zwolle? Ga naar www.KoopwoningenVerhuren.nl of bel naar 088 – 700 99 55.

Voor meer info : bron van dit artikel