VHMPO
Image default
Woning en Tuin

Genieten van jong tot oud

Genieten

Wie droomt er nu niet van? Heerlijk met het gezin in de tuin genieten van het mooie weer. De dag beginnen met een gezellig gezamenlijk ontbijt, samen met vrienden van een lange barbecueavond genieten, lekker kletsen met een vriendin onder het genot van een kop koffie, het vieren van een kinderfeestje voor uw kind. Hoe kun je dat nu beter doen dan aan een picknicktafel? Ruimte genoeg voor iedereen om samen te genieten. Doordat men redelijk dicht bij elkaar zit heeft men aan de picknicktafel een intiemere sfeer.

Wij hebben voor u het tuinmeubel waar u naar op zoek bent zodat u ook kunt genieten van het samenzijn met anderen aan de picknicktafel.

 

Er is geen tuinmeubel met zo’n grote doelgroep als de picknicktafel. Het perfecte buitenmeubel voor iedereen.

 

Diverse picknicktafels

Bij ons kunt u terecht voor diverse picknicktafels. Een ronde picknicktafel, een tafel speciaal voor kinderen maar ook de degelijke picknicktafels met rugleuning. Voor groepen hebben wij ook een zeer geschikte picknicktafel. De tafels zijn er in diverse prijsklassen en diverse groottes dus er is voor elk wat wils. Voor elk terras hebben wij een tafel die aansluit op uw wensen.

 

Kwaliteit

Onze producten bestaan uit het gebruik van duurzaam hout welke van een stevige kwaliteit is. De picknicktafels hebben een vriendelijke en landschappelijke uitstraling waardoor ze vrijwel op elke plek goed tot hun recht komen en passen in de omgeving.

 

Pcknicktafels, voor iedereen!

Picknicktafels: heerlijk tafelen, lekker genieten en gezelligheid! Dat zijn de kernwoorden van Jaap de Vries! Zoek de sfeer die bij u past! Dit kan allemaal perfect met de picknicktafel van Jaap de Vries, de grootste leverancier van boomstam picknicktafels in Nederland.

 

Voor meer informatie of voor vragen over een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor meer info : bron van dit artikel