VHMPO
Image default
Winkelen

Top 10 boekensteunen voor elk interieur

Liefhebbers van lezen weten dat een boekensteun essentieel is voor het koesteren van hun verzameling. Ofwel u nu prentenboeken of literatuurwerk verzamelt, een boekensteunen is een must bij de verzorging van je boekencollectie. In deze blog gaan we een kijkje nemen in de top 10 boekensteunen, want dankzij deze selectie kun je jouw boekencollectie in stijl tentoonstellen.

1. Gepoedercoate metalen boekensteun

De eerste boekensteun in deze lijst is een elegante gepoedercoate metalen boekensteun. Met zijn minimale, strakke ontwerp past hij perfect in elk interieur. Dat maakt hem tot een perfecte maatstaf voor als je op zoek bent naar een geschikte boekensteun. Deze boekensteun is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een die bij jouw kledingstijl past en je boekencollectie krijgt een stijlvol accent.

2. Industriële boekensteun

De volgende boekensteun is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol, maar robuust ontwerp. Deze robuuste, industriële boekensteun is gemaakt van metaal en hout. De metalen stangen hebben een fraaie gepoedercoate finish, terwijl de massieve houten planken een stoere look geven aan deze boekensteun. Kortom, deze stijlvolle boekensteun is een uitstekende keuze voor elke liefhebber van het industriële ontwerp.

3. Retro-ontwerp boekensteun

Een ander hip ontwerp dat je moet overwegen is de retro-ontwerp boekensteun. Dit stijlvolle meubelstuk combineert de look van vintage prentenboeken en oude jaarmarken met de functionaliteit van een modern boekensteun. Met een robuust houten onderstel en metalen planken, waarvan de bovenste van zwart gelakt mahonie, brengt deze boekensteun een ouderwetse charme in uw interieur. Kies deze boekensteun en uw boekencollectie zal uw interieur een echte eye-catcher maken.

4. Boekensteun in kruckerstijl

Een andere boekensteun die u niet mag missen is de boekensteun in kruckerstijl. Met deze klassieke boekensteun breng je een subtiele, maar toch opvallende rustieke sfeer in uw interieur. De planken zijn gemaakt van massief esdoornhout en de stijlen zijn bedekt met een verschijning van antieke paarskruiden. Die combinatie maakt van deze boekensteun een waar kunstwerkje. Kortom, deze boekensteun is een uitstekende keuze voor liefhebbers van klassieke stijlen.

5. Moderne, lichtgewicht boekensteun

Voor liefhebbers van modern ontwerp is er de moderne, lichtgewicht boekensteun. Deze boekensteun is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een strak, minimalistisch ontwerp. De moderne, geometrische vormen geven deze boekensteun een design die goed past bij de meeste moderne interieurs. Kies deze boekensteun en uw boekencollectie zal beslist opvallen tussen al het andere meubilair.

6. Boekensteun met kubistaans ontwerp

In deze lijst bevindt zich ook een boekensteun met kubistaans ontwerp. Deze stijlvolle boekensteun heeft een robuust houten onderstel met twee metalen planken erbovenop. Met de kubistische vorm met verspringende lijnen maken deze boekensteun tot een modern meubelstuk dat perfect past in een interieur met een clean-lined, minimalistisch ontwerp. Kortom, deze boekensteun brengt een geavanceerde look aan uw interieur.

7. Boekensteun in Mid-Century modern stijl

De volgende boekensteun in deze lijst, is een in Mid-Century modern stijl. Deze stijlvolle boekensteun heeft een ontwerp met koele lijnen en afgeronde hoeken. Het onderstel is gemaakt van massief eikenhout in een warm, brown-toffee kleur. De twee metalen planken, elk in een andere kleur dan het onderstel, geven deze boekensteun een afwerking met contrast. Kortom, deze boekensteun is een uitstekende keuze voor liefhebbers van Mid-Century modern stijl.

8. Decadente Art Deco boekensteun

Voor liefhebbers van Art Deco stijl is er de decadente Art Deco boekensteun. Deze stijlvolle boekensteun heeft een luxueuze uitstraling met vintage details. Het onderstel is gemaakt van massief mahoniehout en de stijlen zijn versierd met ingelegd koper. Met klassieke vormen, elegante lijnen en art-deco-inspiratie, is deze boekensteun een stijlvolle aanvulling voor uw kamer.

9. Scandinavische stijl boekensteun

De volgende boekensteun die we voor je hebben, is een Scandinavische stijl boekensteun. Deze stijlvolle boekensteun combineert moderne geometrische vormen met hout in Scandinavisch design. De metalen planken en de massieve houten onderkant versmelten tot een prachtige combinatie die perfect past in een modern Scandinavisch interieur. Kies deze stijlvolle boekensteun en uw boekencollectie zal een echte blikvanger worden.

10. Boekensteun in modern-klassieke stijl

Tot slot hebben we de modern-klassieke stijl boekensteun. Deze stijlvolle boekensteun heeft een houten onderstel, versierd met zwart glanzend koper. De twee metalen planken hebben een matte.