Vervoer en transport

Goedkoop naar Schiphol

Goedkoop naar Schiphol is mogelijk Op deze pagina kan je alle informatie vinden over alle mogelijke vormen van taxiritten naar Schiphol. En al deze taxiritten naar het grote vliegveld zijn altijd tegen de scherpste prijs. Taxivervoer kan vanuit en voor elke plaats geregeld worden, of dit nu vanuit Amsterdam of Almere, of Utrecht nodig is. Onze taxiservice kan elke woonplaats bereiken. En online is het reserveren van deze taxirit gemakkelijk en snel gedaan. Bereken eerst het taxitarief, en boek daarna jouw taxi online. Het aangegeven tarief is all inclusive, het is dus de totaalprijs zodat je precies weet waar je […]

Touringcar huren

Laatst ging ik op de website van Noot.nl een touringcar huren. Ik zit namelijk in de organisatie van het jaarlijkse schoolreisje. En mijn taak is onder andere het regelen van een touringcar. Maar omdat dit mijn eerste keer is, heb ik geen idee waar ik dat moet doen. En het touringcarbedrijf wat voorgaande jaren werd ingehuurd, is er helaas niet meer. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op Noot.nl ben gekomen, of dat hun bus ons beviel en natuurlijk hoe het dagje uit was. Touringcarbedrijf zoeken voor touringcar huren […]