VHMPO
Image default
Vakantie

Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis Frankrijk

Mijn favoriete vakantieland is al jaren Frankrijk. Ik houd enorm veel van de cultuur. Zowel de mensen in de steden als op het platteland zijn altijd vrolijk en vriendelijk, een erg groot verschil met de gemiddelde Nederlander. Dat zal ook wel komen omdat de levensstandaard veel plezieriger is en uiteraard is het weer een stuk aangenamer. Ik ga elk jaar met mijn vrouw en kinderen naar een vakantiehuis Frankrijk. Frankrijk biedt een grote variatie qua natuur en omdat ik graag alles wil ontdekken, boek ik ieder jaar een ander vakantiehuis. Frankrijk staat er gelukkig vol mee, dat geldt voor elk departement. Dit zijn de zogenaamde provinciën en dit land telt er maar liefst 92. Het land is dan ook een stuk groter dan ons land dus zodoende dat dit getal een stuk hoger ligt dan onze twaalf provinciën. In al deze departementen vinden we altijd wel een geschikt vakantiehuis. Frankrijk heeft ons dan ook nog nooit in de steek gelaten en ondanks dat onze kinderen in de pubertijd zitten willen ze nog altijd graag met ons mee op avontuur in een nieuw vakantiehuis. Frankrijk zal dan ook ten langen leste ons favoriete land blijven, dat staat als een paal boven water. Voor het uitkiezen van een vakantiehuis, Frankrijk in het bijzonder, ging ik vroeger altijd vele reisgidsen en aanbieders af op zoek naar een geschikt vakantiehuis. Frankrijk is uiteraard ook met zijn tijd meegegaan en deze mensen beseffen ook wel dat al dat papier niet goed is voor het milieu. Dankzij het internet kunnen ze nu op een geheel andere manier adverteren voor hun vakantiehuis. Frankrijk is daarom net als vele andere landen met al zijn hotels, campings en huisjes terug te vinden op het wereldwijde web, kortom het internet. Sinds een jaar of vijf boek ik daarom altijd via de site topictravel.nl en ik wil hier graag iets meer over gaan vertellen.

Op zoek naar een vakantiehuis? Frankrijk is de juiste keuze

Dit is namelijk een geweldige site als het aankomt tot het opzoeken van een vakantiehuis. Frankrijk is niet het enige land waar je hier een keuze uit kunt maken. Je kunt namelijk ook nog op zoek gaan naar huisjes in de volgende landen binnen Europa:

  • Tsjechië
  • Kroatië
  • Italië
  • Spanje
  • En Portugal

Kortom alle fijne warme landen die prima te bereiken zijn met de auto maar ook met de trein of het vliegtuig. Het is maar net hoeveel spullen je wilt meenemen en welke manier van reizen je het prettigst vindt. Wij gaan in ieder geval altijd met de auto. Zelfs het zuiden van dat prachtige land is in twee dagen te bereizen en we zijn altijd graag mobiel als we eenmaal op de plek van bestemming zijn, kortom bij ons vakantiehuis. Frankrijk heeft namelijk prima wegen en daarom reizen we vaak door het land tijdens de vakantie. We bezoeken graag de steden in de buurt of gaan naar musea, maken een wandeling door de bergen of we brengen eens een bezoek aan het strand. Dit land is van alle markten thuis dus wat we ook maar willen doen, hier kan het zeker. We hebben zelfs eens de Tour de France op de voet gevolgd doordat we steeds een ander vakantiehuis Frankrijk hadden geboekt. Zo konden we elke dag de caravan voorbij zien rijen en dat was vooral erg leuk in de bergen. Zeker toen Bauke Mollema vorig jaar zesde werd was dit een geweldige prestatie. En wij konden hem aanmoedigen op de berghellingen. Wellicht heeft dat wel geholpen voor het succes. Op de genoemde website is het enorm gemakkelijk om een vakantiehuis Frankrijk te boeken. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit het land van je wensen kan je verder al je wensen specificeren. Daarna krijg je een groot overzicht van alle beschikbare huisjes en kan je er eentje uitkiezen die het beste bij jou past. Zo vind ik ieder jaar weer een nieuw vakantiehuis. Frankrijk zal altijd in ons hart zijn.

Wacht niet langer en boek een vakantiehuis

De zomer duurt niet al te lang meer dus waarom zou je nog wachten tot het laatste moment. Dan is de kans erg groot dat je favoriete vakantiehuis, Frankrijk of waar dan ook, allang is volgeboekt en je op zoek moet gaan naar iets inferieurs. Dat zou toch wel heel erg zonde zin en daar doe je de kinderen vast geen groot plezier mee. Voor het geval je nog niet helemaal door hebt waarom je trouwens absoluut eens moet gaan lijken op deze website heb ik hun vijf beste eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

  • Het bovenste beste qua vakantiehuis, Frankrijk en andere bovengenoemde landen, kan je hier vinden. Alleen maar vier- en vijfsterrenhuisjes vind je op deze site terug.
  • De beschrijvingen zijn goudeerlijk. Doordat de site veel wordt geactualiseerd wordt er ook geschaafd aan de omschrijvingen zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt.
  • Ze garanderen altijd de laagste prijzen voor de beste service. Hier vind je echt leuke aanbiedingen als het aankomt op een geschikt vakantiehuis. Frankrijk is niet een duur land dus dat komt altijd goed uit.
  • Deze site heeft al meer dan 20 jaar ervaring en dat verneem je ook direct als je contact met hen opneemt. Ze weten overal vanaf en zullen je zonder enige moeite weten te overtuigen dat dit echt de juiste keuze is voor je eindbestemming.
  • En tenslotte zijn ze aangesloten bij ANVR en SGR
Voor meer info : bron van dit artikel