VHMPO
Image default
Mode en Kleding

Sweater bedrukken

Een sweater is een kledingstuk wat gepast is voor de koudere dagen of avonden. Vaak een stuk dikker dan een shirt om zo de warmte van uw lichaam binnen de kleding te houden en kou te voorkomen. Het kledingstuk wat niet meer weg te denken is in de maatschappij. Zowel bij de consument als bij bedrijven wordt de sweater met regelmaat gedragen. Het grote voordeel is dat er een breed assortiment is op dit gebied en voor een ieder wel een leuke of mooie sweater tussen zit.

 

Veel kledingzaken hebben een apart gedeelte voor de sweater met allerlei verschillende kleuren, opdrukken en maten. Het wordt zowel gedragen door volwassen als kinderen. Bij de kinderen zijn de sweaters met rits vooral in trek. Ook wordt het gebruikt als een sweater/jas combinatie. Zo kan er bij verschillende weersomstandigheden snel geschakeld worden tussen warmte en kou. Er zijn duizenden verschillende opdrukken te vinden voor uw sweater of een sweater voor uw kind(eren). Leuke teksten, bezienswaardigheden, grote gebouwen, afbeeldingen van steden of Walt Disney figuren.

 

Zit er toch niets bij tijdens het winkelen. Dan is het laten opdrukken van een afbeelding, foto, tekst of figuur ook mogelijk. Een eigen opdruk ontwerpen en deze laten bedrukken op de sweater. Het kledingstuk zal specifiek en heel bijzonder worden. Eigen ervaringen of ontwerpen maken het zo uniek zodat het perfect bij u en uw leven past. Een echte toegevoegde waarde in de kledingkast. Bedenk goed voor welk periode en gelegenheden de bedrukte sweater gedragen kan worden. Verreweg het meest gebruikte materiaal voor sweaters in katoen. Naast katoen worden Polyester en elastische materialen ook gebruikt.

 

Niet alleen particulieren maken gebruik van eigen ontworpen sweaters. Er zijn tientallen vakgebieden waar bedrukte sweaters worden gedragen als promotiekleding.

 

Branches waarin veel buiten wordt gewerkt of distributiecentra voor voeding of andere producten die koel bewaard dienen te worden. Het afgeven van een kenmerk of logo is geen uitzondering. Laat uw sweater bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfspand erop. Het straalt professionaliteit uit naar de klanten, relaties, werknemers en door het verplicht maken van het dragen van de werkkleding is direct duidelijk en zichtbaar wie binnen het bedrijf werkt. Bedrijven met 100+ werknemers in buitenwerk en productiewerk wordt geadviseerd om ook sweaters in het kledingpakket mee te nemen.

 

Uw sweater bedrukken naar een eigen ontwerp kan bij een offline of online drukkerij . Een breed assortiment van A-kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.      

Voor meer info : bron van dit artikel