VHMPO
Image default
Dieren

Ga met je hond naar de trimsalon in Den Bosch

Eens in de zoveel tijd een goede trimbeurt kan echt goed zijn voor je hond. Zeker wanneer deze altijd goed verhaart. Bij de trimsalon in Den Bosch kunnen ze de vacht dan even goed uitdunnen en zullen ze de eventuele klitten verwijderen. Ook wordt je hond eens lekker gewassen zodat hij of zij niet meer stinkt en weer een prachtige en glanzende vacht heeft. Een trimbeurt bij de trimsalon in Den Bosch is dus ook nog eens gezond voor de vacht. Daarbij kunnen nagels ook nog geknipt worden indien deze te lang zijn. Want lange nagels zijn voor de hond ook niet fijn.

Elk hondenras is welkom!

Het ene ras heeft een lastigere vacht dan de andere. Denk maar aan honden met een hele dikke vacht of met langere haren. Hier komen sneller klitten en vlitplekken in die voor de hond echt niet fijn zijn en ook vaak zelfs pijnlijk. Door een klit of viltplek trekt de dunne huid namelijk samen en dat doet dus pijn. Bij de trimsalon in Den Bosch weten ze daar gelukkig wel raad mee. Door jarenlange ervaring kunnen ze dus overweg met elk hondenras en weten ze precies wat welke hond nodig heeft en waar de probleemzones zitten.

Kosten en behandelingen

Er zijn vele verschillende behandelingen te kiezen voor jouw hond. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan willen ze je er in de trimsalon in Den Bosch bij helpen. Zij kunnen dan advies geven over wat het beste is voor jouw hond. De prijzen verschillen per ras van de hond omdat elke hond iets anders nodig heeft. Kijk op de website voor de huidige prijzen van de verschillende behandelingen en hondenrassen. En misschien zien we je snel met je hond in de trimsalon in Den Bosch!