VHMPO
Image default
Dienstverlening

Handige dozen voor verhuizingen

Bent u op zoek naar een of meerdere handige dozen? Kijk dan eens naar het assortiment van Dozenhal. Daar vindt u een uitgebreid aanbod aan dozen in verschillende formaten en uitvoeringen.

 

Verhuizing: spullen inpakken

Dozenhal is bijvoorbeeld handig als u gaat verhuizen. De verhuisdozen die u bij de bouwmarkt kunt aanschaffen zijn standaard verhuisdozen. Deze zijn niet altijd even handig aangezien niet al uw spullen hierin passen. Soms is een kleinere doos juist handig en af en toe heeft u spullen die te groot zijn voor een standaard verhuisdoos. Een verhuizing kost al genoeg tijd en energie, dus de juiste doos biedt uitkomst in deze voor u drukke tijd. Dozenhal begrijpt dit en heeft daarom een brede selectie exemplaren. Zo zit u niet aan de standaard exemplaren vast en kunt u voor elke situatie een geschikte doos vinden.

 

Doos in verschillende uitvoeringen

In het assortiment van Dozenhal vindt u altijd een doos die perfect aansluit bij uw wensen. Een doos die stevig genoeg is om uw spullen veilig te kunnen vervoeren. Van elke soort doos die u nodig heeft, kunt u een aantal exemplaren bestellen. Zo maakt u zelf een selectie van meerdere formaten en uitvoeringen. Sommige dozen wilt u waarschijnlijk van extra stevig materiaal hebben voor bijvoorbeeld het vervoer van boeken of breekbare spullen. Voor andere spullen is het voldoende om een standaard doos te gebruiken. Maar ook bij een standaard doos kunt u bij Dozenhal uit verschillende opties kiezen. Het formaat kunt u altijd afstemmen op de spullen die u in de doos wilt stoppen. Zo houdt u geen loze ruimte over in de doos en tegelijkertijd zorgt u er met het juiste formaat doos voor dat er genoeg ruimte is om alles kwijt te kunnen. In de webshop kunt u pakketten van een bepaalde doos bestellen, maar er is tevens de mogelijkheid om kleinere hoeveelheden te bestellen.

Voor meer info : bron van dit artikel