VHMPO
Image default
Boeken en Tijdschriften

Welk abonnement tijdschrift past bij jou?

Alles is digitaal tegenwoordig en dat is heel erg handig, maar veel mensen vinden het toch fijner om met een papieren tijdschrift in de hand te zitten dan met een tablet, laptop of telefoon. Gelukkig is allebei mogelijk en zijn er zelfs combinaties te krijgen. Tijdschriften, magazines, kranten en andere bladen hebben tegenwoordig allemaal een website en ook een digitale uitgave van het tijdschrift. Je krijgt dus veel meer bij je abonnement dan alleen het papieren tijdschrift.

Hoe lang neem jij een abonnement tijdschrift?

Je kan ook kiezen voor diverse periodes. Hoe langer jij een abonnement neemt, des te hoger is de korting die je krijgt of des te duurder is het cadeau dat je krijgt. In de meeste gevallen kan je zelf kiezen of je korting of een cadeau wilt. Het loont zich ook om te kijken wat voor een extra’s een tijdschrift nog meer biedt. Zo zijn er magazines met kortingen op producten en evenementen of andere uitjes. Het juiste tijdschrift kiezen, kan jou dus veel voordeel opleveren.

Een abonnement magazine op proef

Er zijn zoveel soorten tijdschriften te krijgen dat het erg moeilijk kiezen kan zijn. Losse nummers geven een goed idee, maar die moet je toch iedere keer zelf halen, zijn duurder en na 1 editie weet je nog niet of het is wat jij zoekt. Kies daarom voor een proefabonnement. Je krijgt dan een paar keer het magazine thuis geleverd en je kan zo goed bepalen welke abonnement tijdschrift perfect bij jou past.

Gerelateerde artikelen

Boek drukken in kleine oplage