VHMPO
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boek drukken in kleine oplage

Boek drukken kleine oplage is wel fijn als je nog niet zeker bent van hoe je boek het gaat doen of als je het eerst alleen met familie en vrienden wil delen. Steeds meer schrijvers kiezen ervoor om hun eigen boek te laten drukken en dit doen ze eerst in een kleine oplage.

Als schrijver hoef je nu niet meer te wachten tot een uitgever je boek leest en het bereid is uit te geven. Als schrijver hoef je enkel in jezelf te geloven en een kleine budget te hebben. Een boek drukken in kleine oplage kun je namelijk al vanaf 90 euro doen. Je kunt het daarna met familie en vrienden delen of je kunt het gelijk gaan verkopen.

Veel schrijvers kiezen eerst voor een boek drukken in kleine oplage van 10 of 20 boeken. Deze delen ze dan met familie en vrienden. Met hun feedback verbeteren ze hun boek en laten ze nog een kleine oplage drukken. Ze proberen dan het kleine oplage in hun eigen netwerk te verkopen.

Wat ook steeds vaker voorkomt is dat schrijvers hun eigen boeken online verkopen. Dit doen ze dan via sociaal media of een website. Het opzetten van beide is vrij kosteloos. Het enige investering zit hem in het boeken drukken en dat is nu heel weinig.

Voor meer info : bron van dit artikel