VHMPO
Image default
Bedrijven

Voor ter Huurne BV is niets te gek

Mijn ervaringen met ter Huurne BV

Al sinds jaar en dag stoorde ik mij aan het feit dat onze auto weg stond te roesten op onze oprit. Wij hebben maar een klein huisje en wij beschikken helaas niet over een mooie garage waarin wij onze bolide kunnen stallen wanneer het weer hier eigenlijk om vraagt. Mijn vriend wees mij toen op ter Huurne BV. Ik had nog nooit van dit bedrijf, ter Huurne BV, gehoord en wist dan ook niet meteen wat mijn vriend bedoelde. Hij vertelde mij dat, aangezien wij beschikken over een heel lange mooie oprit, het wellicht door ter Huurne BV gerealiseerd kon worden om daar een overkapping te plaatsen zodat wij wat beter konden zorgen voor onze auto. Dit leek mij een heel goed plan. U moet namelijk weten dat wij niet veel geld te besteden hebben en dat wij daarom zuinig moeten zijn op onze spullen, daarbij zijn wij nog van de oude stempel en zijn wij ook gewend om met respect met je spullen om te gaan wat betekent dat je er ook goed voor zorgt. Wij hebben dus toen contact opgenomen met ter Huurne BV en daar werden wij vanaf het eerste moment heel vriendelijk te woord gestaan. Wij legden aan ter Huurne BV uit waar wij aan zaten te denken en wat onze wensen waren en al heel snel kregen wij het fijne gevoel dat wij bij ter Huurne BV aan het goede adres waren. Hier waren wij erg blij om want anders zouden wij ook niet weten waar wij aan zouden moeten kloppen. Wij ervoeren het dan ook als een geschenk uit de hemel dat wij dit bedrijf tegen waren gekomen en wij waren dan ook dolgelukkig met het feit dat onze wensen wellicht al op heel korte termijn gerealiseerd konden worden. In het onderstaande zal ik u vertellen hoe onze samenwerking verliep.

Voor ter Huurne BV is niets te gek

Zoals ik in het voorgaande al aangaf hebben wij niet een heel diepe portemonnee waaruit wij naar hartenlust geld kunnen toveren. Wij hebben dit ook meteen aangegeven bij ter Huurne BV. Tot onze grote verbazing bleek dit geen enkel probleem te zijn voor ter Huurne BV en bleek zelfs dat wij met ons budget nog volop keuze hadden uit tal van mogelijkheden. Dit is toch echt heel erg fijn wanneer je denkt dat je zult gaan moeten roeien met de riemen die je hebt. Bij ter Huurne BV lijkt het bijna onmogelijk om teveel geld uit te geven. Wij konden veel meer kopen dan wij in eerste instantie voor mogelijk hielden. Wij wilden namelijk graag een overkapping voor over onze auto. Wij wilden het liefst een glazen kap maar wij dachten dat wij het met een donkere houten zouden moeten doen. Ter Huurne BV verzekerde ons echter dat wij onszelf helemaal geen beperkingen op hoefden te leggen aangezien er zeer veel opties waren die allemaal nog binnen ons budget lagen. Zo gezegd zo gedaan. Ter Huurne BV stuurde een van hun vriendelijke medewerkers om bij ons de oprit op te meten en met ons onze exacte wensen door te spreken. Na een aantal meetwerkzaamheden kwam hij met een prachtig idee op de proppen en toen was het voor ons duidelijk dat ter Huurne BV het bedrijf was dat iedere klant zich zou willen of durven wensen. Hier is de klant koning, dat werd uit alles overduidelijk. Ik heb dan ook de medewerker dit even gezegd want ik vind dat dit soort dingen wel eens gezegd mogen worden, waarom zou je toch altijd alleen maar kritiek geven als er ook zoveel complimenten gegeven kunnen worden? Zo maken we met elkaar de wereld een stukje mooier.

Enkel vakwerk!

Voor ons was het duidelijk dat wij graag in zee wilden gaan met ter Huurne BV en dat wij hier nooit de hond in de pot zouden kunnen gaan vinden. Ik heb dan ook niet lang hoeven aarzelen voordat ik met mijn vriend de knoop doorhakte. Ik heb van huis uit meegekregen dat je maar het beste op je gevoel kunt vertrouwen en daar geloof ik dan ook heilig in. Vandaar dat ik gezegd heb tegen mijn vriend: ‘ter Huurne BV biedt ons het beste, en dat is wat wij graag willen dus doen we met dit bedrijf zaken!’. Daar was voor mij geen discussie meer over mogelijk. Wat wij vooral zo fijn vonden was dat wat wij besteld hadden al heel snel bij ons thuis afgeleverd werd. Wij waren dan ook erg te spreken over het feit dat ter Huurne BV er alles aan doet om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Als ik alles voor u even op een rijtje zet zodat u in een oogopslag kunt zien wat mijn ervaringen waren met ter Huurne BV dan zou ik de volgende punten willen noemen:

  • wij waren enorm te spreken over de klantvriendelijkheid van dit bedrijf
  • bij ter Huurne BV is uw gulden meer dan een Euro waard, om het zo maar even te zeggen. Wij kregen veel meer waar voor ons geld dan wij in eerste instantie hadden durven dromen
  • wij waren werkelijk verbaasd over de enorm snelle levertijd van ons product

Al met al kunnen wij wel stellen dat we uitermate tevreden zijn over dit bedrijf en over wat zij ons allemaal geleverd hebben. Onze auto staat nu droog onder een prachtig afdak en daar genieten wij iedere dag van.

Voor meer info : bron van dit artikel