VHMPO
Image default
Auto’s en Motoren

Autosloperijen in Noord Holland

Wanneer u in de provincie Noord-Holland over een sloopauto beschikt kunt u er steeds voor kiezen om deze naar de autosloperij Noord-Holland te brengen of naar autosloperij Amsterdam.

Waarom uw sloopauto naar de autosloperij Noord-Holland brengen?

We kunnen u heel veel goede redenen aanhalen om gebruik te maken van de autosloperij Noord-Holland. Allereerst is dit eigenlijk de enige manier om uw sloopauto Noord-Holland op een absoluut correcte manier te laten recycleren. Daarnaast ontvangt u als eigenaar van de sloopauto een zekere financiële compensatie voor uw autowrak. De waarde van uw sloopauto zal bepaald worden op basis van verschillende factoren. Eventuele nog bruikbare onderdelen spelen daarin een rol net als de grootte en de kracht van uw voertuig. Hoe groter het voertuig, hoe meer ijzer en dat is van belang voor de kostprijs van de carrosserie. In de autosloperij Noord-Holland wordt uw sloopauto dus eerst gestript en daarna gesloopt zodat deze naar de metaalfabriek gebracht kan worden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het gesmolten metaal opnieuw gebruikt kan worden voor de productie van nieuwe auto’s. Mocht je niet terecht kunnen in Amsterdam, kijk dan eens bij autosloperij Hilversum.

Tweedehands onderdelen bij de autosloperij Noord-Holland

U kunt niet uitsluitend een beroep doen op de autosloperij Noord-Holland wanneer u over een sloopauto beschikt. Ook wanneer u gewoon op zoek bent naar vervangstukken voor uw eigen auto kan het mogelijk interessant zijn om een beroep te doen op de autosloperij Noord-Holland. De autodemontage Noord-Holland zorgt er namelijk voor dat alle bruikbare onderdelen uit auto’s verwijderd worden vooraleer ze naar de effectieve sloop gaan. Het spreekt voor zich dat deze onderdelen niet zomaar verloren gaan, maar ze opnieuw worden aangeboden op de tweedehands markt. Niet alleen met uw sloopauto, maar ook voor kwalitatieve tweedehands onderdelen bent u bij de autosloperij Noord-Holland dus aan het juiste adres.

Voor meer info : bron van dit artikel