VHMPO
Image default
Adverteren

Whiskey karaf cadeau

Ben je op zoek naar iets speciaals om cadeau te geven? Als jouw vriend(in) een echte whiskey liefhebber is dan hebben wij het ultieme cadeau. Een whiskey karaf cadeau is natuurlijk super om te geven tijdens de feestdagen of een verjaardag. In het karaf kan een favoriete fles whisky worden ingeschonken. Het karaf kan worden tentoongesteld op het dressoir of op een slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kantoor aan huis met een prachtige whiskey karaf? Het is echt het ultieme cadeau en het maakt eigenlijk niet uit wat voor een gelegenheid je te vieren hebt.

A Quadro Whiskey Karaf cadeau.

De ultieme cadeau tip is de A Quadro van de Whiskey Glazen Shop. In deze online shop worden whiskey glazen, whisky stenen en karaffen verkocht. De A Quadro is met recht de echte blikvanger van de online shop. Het glaswerk is gemaakt van puur kristalglas en er zit een twist in de karaf. Naast de karaf worden er zes whiskey glazen geleverd. De complete set zit in een speciale gift box die je zo direct cadeau kan geven.

Acapulco whiskey karaf cadeau.

Naast een whiskey karaf in de vorm van de A Quadro is het mogelijk om de Acapulco uit te zoeken. Deze whiskey karaf is eigenlijk scheef geblazen. Hierdoor lijkt het net alsof je al iets teveel in het glaasje gekeken hebt. Met de Acapulco heb je ook een uniek whiskey karaf cadeau. Bijvoorbeeld voor de feestdagen of een verjaardag. Uiteraard wordt deze net als de A Quadro in een luxe giftbox verpakt. Je hebt zo een uniek cadeau om te geven als relatiegeschenk of cadeau.

Voor meer info : bron van dit artikel